Seed Search Service
Home / Gardening

Vaste planten tegen een scherpe prijs

Vaste planten nodig voor uw tuinproject of tuincentrum? Maak kennis met Olaf Nijenkamp. Meerjarige planten met een niet-verhoutende stengel noemen we meerjarige planten. De meeste sterven bovengronds af in het najaar en beginnen aan hun winterslaap ondergronds. Het volgende jaar vormen er weer nieuwe bladeren, stengels en zaden boven de grond. Op het gebied van vaste planten is er veel variatie. Als het gaat om deze planten is Olaf Nijenkamp de groothandel waar u naar op zoek bent. Zij zijn de perfecte schakel tussen kwekers en groenprofessionals.

Vaste planten kiezen

U wilt u klanten uiteraard laten genieten van een tuin vol vaste planten, zodat ze er ieder jaar weer plezier van hebben. De juiste planten kiezen is dan van belang. Het is bij deze groothandel heel gemakkelijk planten te bestellen. Online is dit mogelijk of breng een bezoek aan de Cash & Carry. Alle planten zijn efficiënt ingedeeld zodat u altijd snel vindt waar u naar op zoek bent.

Waterplanten

Ook voor prachtige waterplanten kunt u terecht bij Olaf Nijenkamp. Hoveniers en tuincentra bestellen regelmatig hun waterplanten via de online webshop of komen langs in de showroom. Bij Olaf Nijenkamp vindt u een diverse soorten waterplanten. Waterplanten zijn onder te verdelen in verschillende categorieën:

  • Zuurstofplanten
  • Drijfplanten
  • Waterlelie
  • Moerasplanten of oeverplanten

Maatwerk voor iedere klant

Olaf Nijenkamp is een groothandel die maatwerk biedt voor iedere klant. Gemak, controle en betrouwbaarheid, daar bent u van verzekerd. Geen maand is hetzelfde voor groenprofessionals. Dit is de reden waarom de medewerkers altijd in beweging blijven. Het assortiment wordt regelmatig aangevuld zodat het aanbod altijd up-to-date is. Olaf Nijenkamp beschikt over meer dan 25 jaar vakkennis op het gebied van planten en bomen. Iedere bestelling ondergaat eerst een strenge kwaliteitscontrole voordat deze bezorgd wordt. Wilt u meer weten over vaste planten of waterplanten? Breng een bezoek aan de website van Olaf Nijenkamp.

https://www.seedsearchservice.nl/