Seed Search Service
Home / Gardening

Coronakapsels in model brengen

De kappers zijn weer open en dat betekent dat jij verlost kan worden van je coronakapsel! Ook One Kappers is blij dat de deuren weer geopend kunnen worden en houden zich uiteraard aan de coronamaatregelen en -richtlijnen. Ben jij dus toe aan een nieuw kleurtje in je haar, mogen alleen de puntjes eraf of zou je graag permanente krullen in je haar willen laten zetten? Door de top haarverzorging delft van One Kappers is het allemaal mogelijk, waarbij de kappers natuurlijk professioneel te werk gaan. Door de ervaring, expertise en aanvullende trainingen van hoog niveau ben je dus verzekerd van een frisse coupe en glanzend haar! Nieuwsgierig geworden? Plan dan een afspraak bij One Kappers en laat je in de watten leggen.

Het verloop van een afspraak

De beste kapper delft? Dat is natuurlijk One Kappers! Bij ons vraag je namelijk niet zomaar een afspraak aan, maar zorgen wij ervoor dat jouw wensen en eisen precies zoals verwacht in praktijk gebracht worden. Dit garanderen wij door eerst met jou in gesprek te gaan over wat je voor ogen hebt en af te stemmen waarmee er rekening gehouden moet worden. Op die manier hebben de kappers in delft een beter beeld van het eindresultaat en de manier waarop zij te werk moeten gaan om jouw droom werkelijkheid te maken. Na dit korte gesprekje zullen de hairdressers het haar wassen en kan er begonnen worden aan de knipbeurt. Ook gedurende dit deel van de afspraak zullen de kappers controleren of alles nog naar wens verloopt. Tot slot hoopt One Kappers jou tevreden weer gedag te kunnen zeggen en je de volgende keer weer te zien!

Een afspraak maken

Ben jij weer toe aan een nieuwe kappersafspraak? Aarzel dan niet om contact op te nemen met One Kappers om een knipbeurt in te plannen!

https://www.onekappers.nl/