Seed Search Service
Home / Gardening

Veelgestelde vragen rondom opblaasbare bubbelbaden

Jacuzzi in eigen tuin, het klinkt voor velen als een droom die uitkomt. Een opblaasbare jacuzzi is gemakkelijk te plaatsen op elke gewenste plek. Deze aankoop garandeert de rust terug te brengen door na een warme werkdag heerlijk tot jezelf te komen in het warme bad.

Een opblaasbare jacuzzi heeft vele voordelen voor de mens. Zo heeft het warme water een positieve invloed op een sterker lichaam, beter brein en vermindering van stress. Toch blijven er nog veel vragen onbeantwoord bij de aankoop van het warme bad. In dit artikel zal antwoord gegeven worden op de mees gestelde vragen.

Zijn de jacuzzi’s gemakkelijk te plaatsen?

Een opblaasbare jacuzzi staat bekend om de gemakkelijke plaatsing. Bij het plaatsen van het bad zal enkel 10 minuten in beslag worden genomen. Om het bubbelbad op te zetten, is een pomp essentieel.

Is er een handleiding voor het oppompen?

De bubbelbaden zijn voorzien van een manometer; een hulpmiddel dat aangeeft wanneer het bad voldoende is opgeblazen. Op de meter is afleesbaar, dankzij de gele, groene en rode vlakken. Zodra de wijzer zich bevindt in het groene vlak, is het bad voldoende opgeblazen. Wel is het belangrijk om te weten dat lucht uitzet wanneer het opwarmt, waardoor het afgeraden wordt de wijzer niet te hoog in het groene gebied te plaatsen.

Wat zijn de bijkomende kosten om het bubbelbad warm te houden?

Het totale kostenplaatje van het aangeschafte bubbelbad zal tussen de 250 en 350 euro schommelen. De passende pomp beschikt over drie standen; filtering, volledig uitgeschakeld en filtering met verwarming. Bovendien zijn de jacuzzi’s voorzien van een isolatiedeken, opblaasbare deksel en afdekzeil om de warmte te behouden. Wanneer er wordt gekeken naar de kosten per dag, zal dit uitkomen op enkel een euro per dag, voor zowel het onderhoud als de verwarming van het opblaas bubbelbad.

http://opblaasbare-bubbelbaden.nl