Seed Search Service
Home / Gardening

Zonnepanelen kopen in 2020

Zonnepanelen kopen in 2020? De meeste zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar. Na die tijd betaalt het geld dat u bespaart op energierekeningen (evenals de waarde van de federale belastingvermindering) uw initiële investering in uw systeem terug.

Netgebonden zonnestelsels betalen zichzelf meestal terug in minder dan 10 jaar. Na dat punt begint u te profiteren van het geld dat u bespaart op energierekeningen.

Onze zonnekostencalculator is gebouwd om u ballparksysteemkosten te geven op basis van uw specifieke energiebehoeften. Het schat ook hoe lang het u kan kosten om uw aankoop af te betalen.

Zonnepanelen kopen in 2020?

Fotovoltaïsche zonnepanelen zijn samengesteld uit meerdere, onderling verbonden zonnecellen, die fotonenergie effectief vastleggen tussen lagen siliciumwafels. Negatief geladen elektronen worden vervolgens losgeslagen van hun atomen, waardoor ze vrij door de halfgeleiders kunnen stromen. Afzonderlijke diodes en P-N-knooppunten voorkomen omgekeerde stromen en verminderen vermogensverlies op gedeeltelijk beschaduwde panelen.

Omdat de stroom van elektrische stroom in één richting gaat, zoals een batterij, wordt de opgewekte elektriciteit gelijkstroom (DC) genoemd. De conversieratio’s van zonlicht liggen meestal in het bereik van 5 tot 18 procent, waarbij sommige laboratoriumexperimenten een efficiëntie bereiken van maximaal 30 procent. Toekomstige mogelijkheden omvatten de ontwikkeling van multi-junction zonnecellen die in staat zijn een bredere bandbreedte van bruikbaar licht te benutten. We worden nog steeds beschouwd als in de ‘vroege’ stadia van zonneceltechnologie.

Onderdelen

Fotovoltaïsche zonnepanelen kopen zijn de belangrijkste bouwsteen in een zonne-energiesysteem. Omdat elke zonnemodule een beperkte hoeveelheid stroom produceert, bestaan ​​installaties meestal uit meerdere panelen, een array genoemd. De array produceert DC (gelijkstroom), die kan worden opgeslagen in batterijen of direct kan worden omgezet in wisselstroom (wisselstroom) vereist voor conventionele apparaten.

Apparatuur die de stroom omzet van DC naar AC staat bekend als een omvormer voor zonne-energie en ze zijn er in een paar varianten, gemodificeerde sinusgolf of zuivere sinusgolf. Ze worden verder geclassificeerd op basis van het type systeem waarin het moet worden gebruikt, of het nu off-grid of grid-connected is. Onlangs heeft de innovatie van micro-omvormers installaties aanzienlijk vereenvoudigd en maakt het eenvoudig om panelen aan een installatie toe te voegen. Elke zonnemodule is gekoppeld aan zijn eigen micro-omvormer, die vervolgens de stroom direct op het paneel omzet. Voor off-grid installaties is het gebruik van een laadregelaar nodig om de stroomoogst goed te beheren, de batterijen op te laden en overladen te voorkomen.

De grootste innovatie in laadregelaars zou de relatief nieuwe functie moeten zijn, maximum power point tracking (MPPT) genoemd. Deze innovatieve methode voor het opladen van batterijen bewaakt constant de piekstroomspanning van de array en de ingangsspanning op de batterijen en past de stroomsterkte aan om de fluctuaties te compenseren. Dit biedt de meest efficiënte manier om de stroomoogst te beheren. De functie van MPPT-laadregelaars is analoog aan de transmissie van een auto, waardoor uw laadsysteem in de “juiste versnelling” blijft. Andere componenten van het zonnestelsel zouden de bedrading en bevestigingsmateriaal zijn, terwijl sommige installaties een tracker gebruiken die de kantelhoek en richting gedurende de dag verandert.

Opbrengst zonnepanelen

De opbrengst van zonnepanelen uitrekenen kan handig met de tool op de pagina onder de link. Wat je ook kunt doen, is Nuon zonnepanelen kopen. Bezoek de link voor meer informatie.

https://zonnepaneelkopen.org