Seed Search Service
Image default
Auto's en Motoren

Zonder problemen slagen met de theoriecursus van Gelijk Geslaagd

Wil jij zonder veel moeite, zonder problemen en met een hoge slagingskans jouw auto theorie examen halen? Wanneer je meedoet met de theoriecursus auto van Gelijk Geslaagd gaat dit gegarandeerd lukken! En onze cursus is ook nog eens lekker kort, je hoeft namelijk maar 1 dag bij ons te komen leren. En wil je op de dag van de cursus ook meteen je examen maken? Dat kan!

Wanneer je je inschrijft voor onze theoriecursus heb je twee opties

Je kan zelf je examen dag bij het CBR inplannen. Als je hier een datum voor hebt kan je op diezelfde dag onze dagcursus inplannen. Omdat wij zo goed als elke dag een cursus gepland hebben staan zal het altijd lukken om op de dag van je examen aan onze cursus te kunnen deelnemen.

Of je kan een cursusdag bij ons inplannen en ons jouw examenplekje laten regelen. Wij zijn wel afhankelijk van de beschikbare examenplekken bij het CBR. Daarom kan het voorkomen dat het ons niet lukt om op de cursusdag ook jouw examen in te plannen, omdat het kan zijn dat het CBR die dag geen examenplek meer beschikbaar heeft. In het geval dat het ons onverhoopt niet lukt om jou op dezelfde dag examen te laten maken laten we je dit uiteraard snel weten.

Scooter theorie, motor theorie, auto theorie

Ben je nog iets te jong om je auto rijbewijs te halen? Wil je voordat je oud genoeg bent voor dit rijbewijs eerst lekker kunnen genieten van rondrijden op een scooter of brommer? Ook voor het rijden op een scooter of brommer ben je verplicht om eerst een theorie examen af te leggen. Natuurlijk bieden wij ook een cursus scooter theorie aan, waarbij wij je binnen 2 dagen alles aanleren zodat jij met succes je examen kan halen.

Vanaf de leeftijd van 15,5 jaar kan je het scooter theoriecertificaat behalen. Voor het behalen van het auto theoriecertificaat en het motor theoriecertificaat moet je de minimale leeftijd van 17,5 jaar hebben. Alle behaalde theoriecertificaten zijn anderhalf jaar geldig. Tijd zat dus om binnen die tijd te slagen voor het praktijkexamen!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/