Seed Search Service
Image default
Auto's en Motoren

Nog niet het CBR theorie examen gehaald? 123-Theorie biedt de beste hulp

Woon jij in Amsterdam en ben je in het laatste stadium van je auto rijlessen? Gaaf, dat betekent dat je bijna mag gaan afrijden en het felbegeerde roze pasje kunt gaan halen! Heb je je theorie examen al gehaald? Super! Heb je nog geen theorie examen afgelegd en zit je hier best wel tegenaan te hikken? 123-Theorie kan jou helpen. Je hoeft alleen onze eendaagse theoriecursus in Amsterdam te volgen en wij zorgen dat je dezelfde dag nog slaagt voor het theorie examen.

Voordat je mag deelnemen aan het auto praktijk examen ben je verplicht om het auto theorie examen behaald te hebben. Voor het theorie examen moet je alle verkeersregels, wetten, bijzondere situaties en meer kennen. Het aanleren van de theorie is niet erg makkelijk, het is saaie stof en het is vooral veel wat je moet weten. Om het jou makkelijker te maken hebben wij bij 123-Theorie een geweldige cursus ontwikkeld met een slagingskans van bijna 100%. En super fijn, hij duurt dus maar 1 dagje. We slokken dus niet wekenlang van jouw tijd op, 1 dag hebben wij maar nodig om jou de theorie super goed aan te leren.

Voor één keer vroeg je bed uit

Om niet in tijdnood te komen beginnen we de cursusdag vroeg. Om 07.00 start de les. Je moet dus voor één keertje erg vroeg je bed uit, maar het is voor een goed doel. Vanzelfsprekend beginnen we de dag met een kort kennismakingsrondje. De docent, jij en de andere cursisten stellen zich kort aan elkaar voor. Dan start de les. Onder het genot van een drankje krijg je alle theorie van de docent aangeleerd. Dat gebeurt op een relaxte en duidelijke manier, zodat iedereen de les makkelijk kan volgen. De docent heeft slimme trucjes en ezelsbruggetjes voor je waarmee je de lesstof uitstekend kunt onthouden.

Een lekkere lunch wordt door ons verzorgd, Eet je buik goed rond zodat je straks geen honger hebt tijdens het examen. Gezamenlijk gaan we naar het CBR om examen te maken.

Inschrijven voor de theoriecursus in Amsterdam kan via onze website. De theoriecursus in Rotterdam, Eindhoven, Breda, Arnhem of andere steden volgen behoort ook tot de mogelijkheden. Alle beschikbare data en locaties vindt je op de website.

 

https://www.123-theorie.nl/