Seed Search Service
Home / Gardening

Vegger seeds

Ben je gek op kruiden en vind je het leuk om zelf een kruidentuin te beginnen in huis? Maak kennis met Vegger seeds. Via dit systeem heb je de mogelijkheid om tuinieren naar binnen te halen. Dit betekent dat je nooit meer afhankelijk bent van de weersomstandigheden én dat jij nooit in weer en wind aan de slag hoeft. Met deze Vegger seeds kweek je het hele jaar door je eigen groenten en kruiden. Het hydroponische systeem maakt het allemaal mogelijk. We vertellen je graag meer over indoor tuinieren van Vegger in dit blog.

De voordelen van Vegger seeds

Aller eerst heb je nooit meer gedoe met aarde. Deze gewassen kweek je namelijk met behulp van water, nutriëntoplossing en een groeimedium. Wist je dat wortels gemakkelijker voedingstoffen opnemen uit water dan uit aarde? Hier profiteer jij van doordat de kweekcyclus veel korter is. als groeimiddel wordt er vermiculiet gebruikt. Dit natuurlijke mineraal houdt gemakkelijk water, lucht en voedingsstoffen vast. En dan zijn we er nog niet. Een ander groot voordeel is dat deze zaden nauwelijks gevoelig zijn voor schimmel en ongedierte. Het gebruik van pesticiden is dus niet nodig!

Gemakkelijk en snel kweken

Lijkt het je ook wat om gemakkelijk en snel je eigen moestuin aan te leggen? Bekijk welke Vegger seeds jou aanspreken en bestel ze gemakkelijk en snel via de website. Of je jong of oud bent maakt helemaal niets uit. Vegger is geschikt voor iedereen. Zodra de kruiden water nodig hebben begint er een rood lampje te branden. In het Vegger pakket vind je basilicum, koriander, pluksla en rucola. En natuurlijk nutriëntkorrels en groeimedium zodat je meteen kunt beginnen met Veggeren. Heb je vragen over de werkwijze van Vegger of wil je gewoon meer weten over Vegger? Bel of mail ons gerust of breng een bezoek aan de website van Vegger!

https://www.vegger.nl/