Seed Search Service
Bedrijven

Toyota Corolla short leasen

Nu bij Care Rent: De nieuwe Toyota Corolla short leasen

Het merendeel van de Corolla-leasers zal in de toekomst voor de 1.8 Hybrid met 122 pk kiezen. Deze keuze is dan ook zeer terecht omdat de Corolla zeer zuinig in gebruik is en het rijden heel gewoon en eenvoudig gaat. Het verbruik van 1:20 wordt zeker gehaald. En dan ook nog eens met 122 pk zal je goed je weg vinden in het verkeer. De krachtbron van de hybride 1.8 werkt zeer nauwkeurig samen met de CVT-automaat. Het is dan ook overduidelijk: De Toyota Corolla is erg ver met hybride aandrijvingen.

Prettige rijgedrag Toyota Corolla

Toyota is zeer tevreden over het onderstel van de Corolla, het stuurgedrag en het chassis. Dit komt mede door het TNGA-platform. De letters TNGA staat voor Toyota New Global Architecture zij vormen de basis van alle Corolla-modellen, maar en tevens van de Toyota Prius en C-HR. Door die laatste twee was eigenlijk al duidelijk dat TNGA garant staat voor een fijn weggedrag. Dit is dan ook zeker het geval bij de Corolla Hatchback. Als we de Corolla testen met hoge snelheid in serieuze bochten, blijkt deze hatchback zich dan ook prima en voorspel staande te houden. Kortom een sportieve, comfortabele en zuinige hatchback!

Met het stop-and-go-verkeer is de Corolla in zee in z’n nopjes, want de hybride aandrijflijn kan zich dan van zijn beste kant laten zien.

Nieuwsgierig? Bekijk ons shortlease aanbod online!

Wilt u deze nieuwe Toyota Corolla short-leasen? Vraag vrijblijvend via onze website een offerte bij ons op of bel ons, wij staan u graag te woord.

Onze Shortlease contracten zijn inclusief:

  • Na één maand kosteloos per dag opzegbaar
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Hulpdienst bij pech of schade
  • Vervangend vervoer
  • Allrisk verzekering
  • Ongevallen inzittende verzekering
  • Rente en afschrijving

Bekijk de nieuwe Toyota Corolla in actie:

 

https://carerent.nl/