Seed Search Service
Image default
Bedrijven

Deens Wonen & Design

Wat je allemaal kunt kopen bij Deens? HK Living mokken, een it’s about RoMi hanglamp en een Nordal kandelaar bijvoorbeeld. Ook veel spullen van Bungalow trouwens. We vertellen je wat meer over dit merk!

In algemene termen is een bungalow een relatief klein huis. Soms gaat het om permanente bewoning, in andere gevallen spreken we van een vakantiehuisje. Kenmerkend is dat een bungalow maar één woonlaag heeft. Zowel de woon- als slaapkamer bevinden zich op de begane grond. Evenzo de badkamer en het toilet. Het label Bungalow waar wij hier op doelen, staat garant voor met de hand gemaakt woontextiel. Deens vertegenwoordigt Bungalow al sinds 2010. Het assortiment bestaat onder meer uit woontextiel als kussens, tafelkleden, theedoeken en vloerkleden. Aanvullend kun je op deens.nl shoppen naar Bungalow opbergdozen, sieradendoosjes, kandelaren, aardewerk en papieren ornamenten, bloempotten, snijplanken, glazen, saladebestek en lichtsnoeren.

Een Bungalow vloerkleed waar ons oog op viel, heet Chindi. Het kleed is leverbaar in een model van 60 bij 90 cm en 70 bij 130 cm. Qua kleur kun je kiezen uit rood, oranje, roze, curry en groen. Chindi, gemaakt van 100% katoen, is eenvoudig schoon te maken. Annika zo heet de goudkleurige bestek-set voor sla. We adviseren je Annika met de hand te wassen, dan blijft de goudlaag op het aluminium lang mooi. Een kandelaar waar we even bij stilstaan, is Vital. Je hebt de keuze uit een XS, SM en M model in de tinten blauw, lichtgroen en groen. Vital is gemaakt van keramiek. De uitstraling is hip-retro.

Wil je meer weten over Bungalow? Heb je een praktische bezorgvraag? De klantenservice van Deens is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Je kunt bellen met 06-23621558. Mails worden meestal op dezelfde dag beantwoord. Het mailadres is klantenservice@deens.nl. Twee andere manieren om contact op te nemen zijn:

  • het online contactformulier invullen (klik op klantenservice en het verschijnt vanzelf aan de rechterkant op de pagina);
  • chatten via Whatsapp (je kunt het bovenstaande mobiele nummer gebruiken).

https://www.deens.nl/nl/