Seed Search Service
Home / Gardening

Opvullen van de lippen

Het lippen opvullen met hyaluronzuur is allang geen taboe meer. Waar je het vroeger nog regelmatig voor je hield als je naar de plastische chirurg was geweest, zo hoef je je tegenwoordig eigenlijk nergens meer voor te schamen en kun je er gewoon voor uit komen dat je iets hebt ‘laten doen’. veel mensen kiezen dan weer wel voor een laagdrempelige en kleine ingreep, zoals een behandeling met botox of fillers. Die twee worden overigens nog best wel vaak door elkaar gehaald maar dat is zeker niet terecht. Ze hebben namelijk beiden een zeer ander doel en dat is maar goed ook.

Veel mensen denken bij botox namelijk aan botox lippen maar botox kan absoluut niet worden ingezet als vulmiddel voor de lippen of voor wat dan ook. Dat is namelijk helemaal niet de werking van botox. Botox werkt licht verlammend op de plekken waar het ingespoten wordt en vult dus niks op. De mond is een gebied dat absoluut niet verlamd mag worden, omdat men anders misschien niet goed zou kunnen eten, slikken en praten. Botox wordt bijvoorbeeld wel vaak ingezet in de strijd tegen kraaienpootjes en fronsrimpels. Deze rimpels zijn vaak het gevolg van een minder elastisch geworden huid maar ook een overactiviteit van spieren. Het oogzicht wordt namelijk vaak ook minder naarmate we ouder worden en dan gaan we meer turen om toch goed te kunnen zien, wanneer we geen bril of lenzen hebben om dat tekort op te vangen. Hiervoor is botox dus erg geschikt omdat het die overactieve spieren ontvangt. Zo zie je minder van bestaande rimpels, maar kun je ook nog voor een deel nieuwe rimpels voorkomen.

Fillers kunnen dan natuurlijk weer wel goed worden ingezet in het gebied rond de mond. Fillers hebben in die zin geen enkel effect op de functionaliteit van de mond. 

http://www.faceland.nl