Seed Search Service
Woning en Tuin

Mooie én duurzame gevelbekleding laten plaatsen

Wilt u uw woning of bedrijfspand laten voorzien van mooie én duurzame gevelbekleding, bekijk dan eens de mogelijkheden bij Platowood. Zij bieden prachtige houten gevelbekleding, dat gemaakt wordt van duurzaam hout. Dat geeft uw woning of pand een schitterende uitstraling. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten, zodat er altijd een soort is die past bij uw woning en uw smaak. Ook past uw woning of bedrijfspand zo nog steeds in het straatbeeld.

Prachtige én duurzame gevelbekleding

Natuurlijk ziet een houten gevel er mooi uit, maar om deze zo mooi te houden, dat is best een uitdaging. Gelukkig kan dat ook anders. Als u kiest voor de duurzame gevelbekleding van Platowood, heeft u geen omkijken naar het onderhoud ervan. U hoeft de gevel alleen maar ieder jaar schoon te maken, en u geniet jarenlang van een prachtige met hout beklede gevel. Het hout wordt ook nog eens op een ecologisch verantwoorde manier gekweekt en gekapt. De gevelbekleding wordt zo op een unieke wijze geproduceerd. Dit vakwerk wordt uitgevoerd door de ervaren specialisten van Platowood uit Arnhem.

Pas uw gevel aan naar uw smaak

Deze gevelbekleding is niet alleen ecologisch zeer verantwoord, maar ook is het hout geheel naar uw wens aan te passen. U kiest niet alleen voor een houtsoort die u mooi vindt, maar ook nog eens voor een afwerking die het hout nóg mooier maakt. Kies bijvoorbeeld voor brandvertragende lak, die het hout niet alleen mooier, maar ook veiliger maakt. U kunt kiezen voor lak in verschillende mooie kleuren.

Bekijk wat er allemaal mogelijk is

Er zijn zoals u leest verschillende mogelijkheden om de gevel van uw woning of bedrijfspand volledig naar uw smaak te bekleden. Afgezien van de jaarlijkse grote schoonmaak is de gevelbekleding ook nog eens onderhoudsvrij. Zo bent u geen extra tijd en geld kwijt aan het onderhouden van uw gevelbekleding. Wilt u weten wat er verder mogelijk is? Vraag dan naar alle mogelijkheden. De specialisten van Platowood uit Arnhem helpen u graag bij het uitzoeken van een mooie gevelbekleding.

https://www.platowood.nl/