Seed Search Service
Image default
Woning en Tuin

Kies ook voor een leuninghouder zwart

Met een stijlvolle leuninghouder zwart maak je je nieuwe trap helemaal compleet, of geef je je huidige trap een doeltreffende make over. Deze zwarte houders zijn de laatste tijd helemaal hip vanwege hun chique en strakke uitstraling. Een leuninghouder zwart ziet er altijd goed uit. Het chique en strakke karakter van een leuninghouder zwart wordt onder meer versterkt door het gebruik vaan duurzame en kwalitatieve materialen. Zo zijn de houders vervaardigd van het sterke rvs. Vervolgens is de leuninghouder met een poedercoat mat zwart gemaakt volgens kleurcode RAL 9005. Deze diepe zwarte kleur ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook andere voordelen. Zo wordt je leuninghouder kras- en stootvrij voor langer plezier. Naast de bescherming van de poedercoat is het rvs op zichzelf al een ontzettend degelijk materiaal. Je wilt natuurlijk niet dat je trapleuning nog van de muur afkomt zodra je de houders hebt geïnstalleerd. Gelukkig hoef je je daar bij aanbieders als trapleuningexpert.nl geen zorgen over te maken. Zij garanderen de kwaliteit van hun producten en leveren uitsluitend topkwaliteit.

 

Leuninghouder zwart in verschillende modellen

Bij het uitkiezen van een nieuwe leuninghouder zwart zijn er twee belangrijke elementen waar je op moet letten. Ten eerste is er de vorm van het zadel. Dit zadel bevestig je aan de trapleuning zelf en moet daardoor wel de juiste vorm hebben. Een ronde trap moet je bevestigen op een rond zadel, terwijl je een vierhoekige trap kunt bevestigen op een platter zadel. Tegenwoordig zijn er zelfs leuninghouders zwart zonder zadel, wat er ontzettend strak en afgewerkt uitziet.

Ook de bevestiging van de leuninghouder zwart aan de muur kent verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een ronde of vierkante bevestiging aan de muur. De bevestiging van de leuninghouder zwart kan blind of in het zicht worden gedaan. Bij een blinde bevestiging zijn geen schroeven of andere bevestigingen te zien. Bij de andere uitvoering zijn de schroeven wel te zien. Bijkomend voordeel van een bevestiging in het zicht is de gemakkelijke bevestiging: met slechts drie schroeven zit de leuninghouder al vast. Een blinde leuninghouder wordt bevestigd met een zogeheten stokeinde, dat je aan de achterkant van de houder aan de muur kunt bevestigen.