Seed Search Service
Image default
Woning en Tuin

De mooiste koeienhuid bestel je bij deze webshop

Vind jij het tijd om je interieur te veranderen? Of ben je gewoon toe aan een gaaf en nieuw woonaccessoire, om de boel wat op te leuken? Er zijn natuurlijk een heleboel mogelijkheden. Je kunt uiteraard gaan voor een schilderij, een fotolijst met een poster of wat mooie kaarsen, maar wat dacht je van een koeienhuid? Dit is een trend die tegenwoordig heel populair is, maar keer op keer voor een unieke en bijzondere uitstraling zorgt. Vele interieurliefhebbers hebben hun koeienhuid besteld bij By Max. Dit bedrijf is gespecialiseerd in dierenvellen en heeft een ruim en divers aanbod; van koeienhuiden tot schapenvachten en van rendiervellen tot geitenhuiden. Je bent hier altijd verzekerd van een origineel exemplaar.

De specificaties van de koeienhuiden

Besluit je om bij deze specialist een koeienhuid te bestellen, dan heb je keuze uit verschillende varianten. Zo kun je kiezen voor een zwart-wit, een grijs of een lichtbruin kleed en heb je de mogelijkheid om uit verschillende afmetingen te kiezen. Wil je bijvoorbeeld voor maat M (2 x 2 meter), maat L (2,25 x 2 meter) of maat XL (2,5 x 2 meter) gaan? Het ligt er maar net aan of je het leuk vindt om het kleed prominent in de kamer te leggen of dat je het gaaf vindt om er bijvoorbeeld een bijzettafeltje op te zetten. In het eerste geval is een groter exemplaar geschikt, en in het tweede geval is een kleiner exemplaar perfect. Welke keuze je ook maakt; je bestelt hier in ieder geval altijd een ecologisch verantwoord kleed dat afkomstig is van de vleesindustrie en niet van stroperijen. Dat geeft je toch weer een prettig gevoel!

Maak jouw keuze en bestel

Heb je een keuze kunnen maken uit het aanbod? Dan kun je jouw favoriete koeienhuid heel eenvoudig online bestellen. Je ontvangt deze vervolgens snel op het gewenste adres. Als je liever eerst een ‘echte’ blik wilt werpen op de kleden, dan kun je ook een afspraak maken om langs te komen in Mierlo. Daar staan de specialisten ook klaar om jouw vragen te beantwoorden en je van persoonlijk advies te voorzien.

https://www.dierenhuiden-decoraties.nl/