Seed Search Service
Woningen

Meubels op maat bij een specialist in Breda: van industrieel tot klassiek

Als u meubels op maat in regio Breda wilt laten maken, dan wilt u zeker zijn dat deze meubelstukken voldoen aan uw persoonlijke smaak. Iedereen heeft eigen voorkeuren betreft de inrichting van een woning. Waar de ene persoon houdt van huiselijk, houdt de ander meer van minimalistisch. U kunt altijd meubels op maat laten maken in een stijl die bij u past, bijvoorbeeld bij JongWonen Kastsystemen in Breda.

Welke stijlen zijn er voor meubels op maat bij de specialist in Breda?

Er zijn eindeloos veel woonstijlen en woontrends. We kennen de vaste woonstijlen, maar er zijn ook interieurs waarin een combinatie wordt gemaakt van meerdere invloeden. Uiteindelijk kunt u meubels op maat bij de specialist in Breda laten maken in iedere gewenste kleur en stijl. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende interieurstijlen van dit moment.

1. Een klassieke inrichting

De klassieke inrichting is tijdloos. Vaak zien we in deze interieurs veel witgebruik, soms in glanzende uitvoering of lakuitvoering. Klassiek is een trend die gewoonweg niet overwaait. Een klassiek interieur is dan ook een interieur waar u eindeloos van kunt blijven genieten.

2. De moderne woonstijl

De moderne woonstijl staat vooral bekend om de strakke lijnen en het gebruik van bepaalde materialen, zoals (gelakt) glas. U kunt zeker meubels op maat laten maken in deze moderne stijl. Denk bijvoorbeeld aan een schuifdeursysteem voor in de slaapkamer, modern afgewerkt met gelakt glas in een witte uitvoering.

3. Een landelijk interieur

Het landelijke interieur staat natuurlijk vooral bekend om het gebruik van hout. Dit natuurlijke materiaal is in veel varianten te verkrijgen, van donkereiken tot zeer licht vurenhout. Hout is een materiaal dat makkelijk kan worden bewerkt, waardoor het ook ideaal is voor maatwerkmeubelstukken.

4. De industriële look

De industriële woontrend is echt een trend van nu, die zich kenmerkt door de stoere en robuuste uitstraling. We zien vaak houten delen gecombineerd worden met stalen onderdelen, zoals een houten tafelblad met een stalen onderstel.

Neem contact op met dé specialist

Wilt u meubels op maat laten maken in een van bovengenoemde stijlen of juist een geheel andere stijl? Neem dan eens contact op met JongWonen Kastsystemen om de mogelijkheden te bespreken. De enthousiaste medewerkers denken graag met u mee!

https://kasten.nl/