Seed Search Service
Home / Gardening

Marmer vloer polijsten

Als je het geld aan heb uitgegeven om marmer vloer te kopen moet je er ook goed voor zorgen. Marmer kan gewoon levenslang meegaan als je het goed onderhoud. Je kunt zelfs de glans van marmer blijven houden met marmer vloer polijsten.

Marmer vloer polijsten is een heel proces waarna het vloer er weer als nieuw uit komt te zien. Het is ook een proces dat in diverse stappen word uitgevoerd. Tijdens het marmer vloer polijsten word de bovenste laagje van de vloer ook verwijdert door schuren. Hierdoor verdwijnen de eventuele krassen en vuil van het vloer. Het polijsten zelf gebeurd ook twee maal. Eerst gebeurd het voorpolijsten en op het einde pas marmer vloer polijsten.

De laatste behandeling is vaak met een hoogglans polijst pasta. Je kunt als klant namelijk zelf kiezen wat voor soort glans je wilt.

In Nederland zijn er diverse bedrijven dat zich bezig houden met vloer polijsten. Een aantal van deze bedrijven houd zich zelfs exclusief bezig met marmer vloer polijsten. Afhankelijk van hoe groot het oppervlakte is kan marmer vloer polijsten een dag of een week duren. Het hangt er allemaal vanaf waar er marmer ligt en hoe goot de oppervlaktes zijn.