Seed Search Service
Home / Gardening

Lamelparket in vele soorten en maten

Lamelparket is een vloersoort dat beschikbaar is in vele soorten en maten. Bax Houthandel is een gespecialiseerde aanbieder van houten vloeren in de omgeving van Barneveld en ver daarbuiten. Wij vinden het belangrijk om goede vloeren af te leveren, waarbij u de zekerheid heeft dat deze vloeren lange tijd mee zullen gaan. Om u deze zekerheid te kunnen geven, vinden wij het belangrijk om te weten waar onze vloeren vandaan komen. Daarom maken wij de vloeren in onze eigen fabriek en weten wij precies hoe de vloeren gemaakt worden en van wat voor kwaliteit deze zijn. Ga naar de website www.baxhouthandel.com voor meer informatie.

 

De vloer van deze tijd: lamelparket

 

Lamelparket is echt het type vloer van deze tijd. De lamelparket dat u vindt bij Bax Houthandel, is gemaakt van multiplex. Dit zorgt voor erg veel stabiliteit en biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van vloerverwarming. Bij Bax Houthandel vindt u lamelparket dat tot wel 35 centimeter breed is. Wij produceren twee soorten lamelparket. Als eerste produceren wij budget lamelparket. Deze is 14 millimeter dik en heeft een breedte tot wel 21 centimeter. Daarnaast produceren wij ook Multiplank lamelparket, deze vloer heeft een dikte van 19 millimeter en een breedte tot wel 35 centimeter.

 

Volg ons stappenplan

 

Om tot de juiste keuze te komen van wat voor soort lamelparket u nodig heeft, is het mogelijk om een stappenplan te volgen. Wij hebben dit stappenplan ontworpen zodat onze klanten er op een zo makkelijk mogelijke manier achter komen welke soort lamelparket het beste bij hun past. Als eerste is het belangrijk om voor ogen te hebben wat voor houtsoort en breedte u wilt hebben. Op onze website vindt u alle mogelijkheden voor de houtsoorten en breedtes die u kunt kiezen. Als tweede stap is het belangrijk om de houtselectie te kiezen. Gaat u voor veel- of juist voor weinig knoesten? Kijk op onze website onder grading om alle mogelijkheden over houtselectie te ontdekken.

 

Stel uw vragen in onze live chat

 

Bent u benieuwd geworden naar het hele stappenplan om erachter te komen welk soort lamelparket het beste bij u past? Neem dan een kijkje op de website van Bax Houthandel om dit te ontdekken. Mocht u nog vragen hebben, stel deze dan gerust in onze live chat. Wij proberen u altijd een zo goed mogelijk antwoord te geven waar u echt iets mee kunt!