Seed Search Service
Home / Gardening

Kincorrectie ondergaan

Wanneer iemand zijn kin te groot, te klein, of niet mooi vindt, kan hij of zij een kincorrectie ondergaan. Deze operatie wordt uitgevoerd door een chirurg die gespecialiseerd is in het opereren van gezichten. Vaak wordt de kincorrectie volgens de Brons-Mulié methode uitgevoerd. Bij deze methode worden de gegevens van het gezicht van de klant in de computer gezet en geeft deze een voorspelling van hoe het gezicht er uit zal komen te zien na de correctie. Zo heeft de klant een goed beeld van wat er zal veranderen door de operatie en kan hij of zij een weloverwogen beslissen maken wat betreft de keuze of de operatie wel of niet gaat worden uitgevoerd.

Wanneer de klant instemt met het voorspelde beeld en de operatie dus definitief wilt ondergaan, zal hij geopereerd worden. Hiervoor wordt de klant een dag opgenomen om te zorgen dat de operatie en het herstel goed verloopt. Ook zullen er na de operatie om de zoveel tijd nacontroles plaatsvinden om het welzijn van de klant optimaal te controleren. Ook kan de kaak een beetje stijf worden door de operatie. Wanneer dit het geval is, zal er een kaakfysio ingeschakeld moeten worden. Deze zal met de klant oefeningen uitvoeren zodat de kaak en de kin zo snel mogelijk weer helemaal zonder problemen gebruikt kunnen worden.

Een kincorrectie heeft een aantal belangrijke voordelen. Zo is het een relatief eenvoudige ingreep, is er een groot aantal mogelijkheden voor het veranderen van de stand van de kin, is het resultaat heel stabiel en heel goed voorspelbaar en zal de lipsluiting beter zijn dan voorheen. Wanneer men twijfelt tussen de Brons-Mulié methode en het plaatsen van fillers of implantaten, is het goed om te weten wat voor voordelen de Brons-Mulié methode heeft ten opzichte van de andere genoemde methoden. Beide opties worden voor ongeveer dezelfde prijzen aangeboden, terwijl fillers en implantaten veel minder voorspelbaar zijn en de kin ook minder lang in zullen houden.

 

http://orfeokliniek.nl/