Seed Search Service
Home / Gardening

Kartonnen dozen, een niet weg te denken product

Al sinds 1978 biedt de Dozenhal kartonnen dozen als de oplossing voor vele toepassingen. Hun structurele kenmerken maken het een ideale verpakkingsoplossing. Dit heeft tot gevolg dat fabrikanten en detailhandelaren van producten steeds meer een beroep doen op karton als middel om hun producten te verschepen, op te slaan en op de markt te brengen. Het beste van kartonnen dozen zijn de voordelen die gedurende de hele levenscyclus van de dood behouden blijven.

Kartonnen dozen versterken de presentatie van een product

Kartonnen dozen bieden fabrikanten en merkeigenaren de mogelijkheid om met een diversiteit aan structurele vormen op de proppen te komen. Aangepast aan de behoeften van het product en zijn consumenten, voegen de moderne karton ontwerpen een ontwerpelement aan de gehele presentatie toe. Dit omvat dubbelzijdige afdrukken, graphics met hoge resolutie en kartonnen vormen die het gebruik ervan als een pakket verbeteren. Uit onderzoek blijkt zelfs dat kartonverpakking de consument meer aanspreekt dan welk ander verpakkingsontwerp dan ook.

Voordelen kartonnen dozen

Kartonnen dozen fungeren als een duidelijk en specifiek reclamebord dat de consument informeert over het product. Bij de verpakking van levensmiddelen bijvoorbeeld informeert het karton etiket over de voedingsvoordelen en voedingskeuzes. Karton is voor het groeiende aantal milieubewuste fabrikanten en consumenten de groenste keuze. Ze zijn gemakkelijk te recyclen, niet giftig en kunnen worden hergebruikt. Papieren dozen maken het makkelijker om producten te stapelen, op te slaan en te presenteren. Kartonnen dozen zijn verder ruimtebesparend en kunnen ook worden afgebroken om te worden gerecycled.

Andere voordelen zijn onder meer:

  • Licht van gewicht – makkelijk in gebruik

  • Goedkoop – voordeliger dan andere alternatieven

  • Kan in om het even welke vorm worden gevormd

  • Gemakkelijk beschikbaar

Het gebruik van kartonnen dozen is altijd goedkoper geweest voor merken en fabrikanten. Wat ze geschikt maken voor vele doeleinden. Bij de Dozenhal geldt: vandaag bestelt, morgen in huis. U heeft een uitgebreide keuze uit een groot assortiment van 2.500 formaten. U kunt kiezen tussen de aanschaf van gebruikte of nieuwe dozen. Full color bedrukken behoort tot de mogelijkheden. De kartonnen dozen die de Dozenhal produceert zijn goedgekeurd door het BRC. Wat betekent dat ze ook geschikt zijn voor de voedselindustrie.