Seed Search Service
Home / Gardening

Gedroogd haardhout

Er is slechts één ding fijner dan kwalitatief goed hout, en dat is goedkoop kwalitatief goed hout. Haardhout.nl biedt jou het beste gedroogd haardhout voor een lage prijs. Je kunt kiezen uit verschillende soorten gedroogd hout.

Je kunt bij ons pallets en/of netten haardhout bestellen. Je hebt bijvoorbeeld al een half pallet beukenhout voor maar 205 euro. Het hout is gedroogd en is dus ook direct te stoken.

Mooi, droog hout voor een mooie prijs, maar bovenal: hout dat goed brand.

Aanbod

Wij bieden jou diverse soorten hout. Wat voor openhaard je ook hebt, of hoe je het ook wilt stoken: wij hebben het perfecte hout voor jou. Weet je niet precies wat voor soort hout er bij jouw manier van stoken past en wil je het maximale resultaat uit je bestelling halen? Bezoek in dat geval ons openhaardhout-blog, hierin omschrijven wij exact hoe en welk haardhout je het beste kunt gebruiken. 

Daarnaast tref je in onze haardhout winkel bij ieder houtsoort een uitgebreide omschrijving aan van de haardhout stook-kenmerken.

Kom je er nog niet uit, neem dan gerust contact met ons op, wij geven je graag advies en kunnen je alles vertellen over de verschillende typen hout.

 

http://www.haardhout.nl/