Seed Search Service
Home / Gardening

Exclusieve overkappingen

In onze webshop vindt u mooi, exclusieve overkappingen die wij kant en klaar bij u aan huis leveren. Het voordeel van onze kant-en-klare overkappingen is dat u niet zelf hoeft te zagen en alles naadloos in elkaar past. En dat tegen een lage prijs!

Kies zelf uw overkapping

Wij bieden twee soorten overkappingen aan, één met een puntdak en één met een plat dak. Uiteraard heeft u daarnaast keuze uit de houtsoorten Douglas, Eiken of Hardhout. Daarnaast heeft u de keuze uit losse planken en palen of een kant-en-klaar op maat gezaagd pakket. Dát is pas service.

Wanneer u ervoor kiest om losse planken en palen te bestellen, en alles zelf op maat te zagen en in elkaar te schroeven, dan raden wij aan om verstelbare grondankers te gebruiken. Dit om uw overkapping gemakkelijk waterpas te krijgen. Bij dit bouwpakket leveren wij uiteraard alle schroeven die u nodig heeft voor het plaatsen van uw nieuwe overkapping.

Kiest u voor een van onze kant-en-klaar pakketten, dan kunt u erop rekenen dat deze eenvoudig en snel in elkaar te zetten is. Wij bieden op onze website https://www.hardhoutdiscount.nl/ een handige instructie aan zodat u precies weet wat u moet doen.

Maak een plan van aanpak

Ook wanneer u kiest voor een kant-en-klaar pakket is het handig een duidelijk stappenplan te maken. Dit om te voorkomen dat halverwege het hele bouwwerk uit elkaar moet halen. Bepaal van tevoren ook waar u de overkapping wil plaatsen, en welke functie uw overkapping moet hebben. Hij moet namelijk wel passen.

Online bestellen

Wij bieden een ruim assortiment overkappingen aan. Nog aanvullende wensen? Wij leveren alles compleet bij u thuis af. Al onze producten zijn gemakkelijk via onze webshop te bestellen. Toch liever eerst de houtsoorten bekijken alvorens u bestelt? Wij bieden proefmonsters zodat u er rustig over na kunt denken. Het monsterstukje wordt eenvoudig middels de post in een envelop naar u verstuurd.

 

https://www.hardhoutdiscount.nl/