Seed Search Service
Home / Gardening

Een schilder in Nijmegen die goed bekend staat

Wij vonden het erg lastig om een goede schilder in Nijmegen te vinden. Via vrienden en kennissen probeerden wij al een beetje een beeld te krijgen van de verschillende schilders in de omgeving en zo te horen welke schilders goed werk hadden geleverd en welke schilders minder goed werk hadden geleverd. Zo wisten wij al vrij snel welke schilders wij in ons achterhoofd moesten houden en welke wij juist van ons lijstje moesten strepen. Schaepmeester Schilderwerken hoorden wij vaker voorbijkomen dan andere schilders en iedere keer dat wij deze schilder hoorden, was het een erg positief verhaal. Uiteindelijk besloten wij om verschillende offertes aan te vragen bij schilders waarvan wij positieve verhalen hadden gehoord en aan de hand hiervan een goede schilder te kiezen. Ga naar de website: https://schaepmeester.nl.

Een schilder uit Nijmegen met de meeste positieve ervaringen

Ik denk dat onze aanpak in onze zoektocht naar een schilder in Nijmegen best goed was. Men zegt vaak dat de beste reclame, mond-tot-mond reclame is. De ervaringen van anderen vonden wij erg belangrijk en dit laat denk ik het beste zien hoe een bepaalde schilder echt te werk gaat. Toen wij de resultaten hadden van de verschillende offertes, viel ons iets direct op. De prijzen van de schilderwerken liepen heel erg uiteen, terwijl alle schilderwerken gewoon hetzelfde waren. De aantrekkelijkste offerte kwam van Schaepmeester Schilderwerken uit Wijchen, dit was ook de schilder waar wij de meeste positieve verhalen over hadden gehoord.

Een erg vertrouwd gevoel

Wij zijn Schaepmeester Schilderwerken toen nog een keer gaan uitnodigen om te praten over alle mogelijkheden en wat zij voor ons konden betekenen. Al vrij snel kwamen wij tot de conclusie dat Schaepmeester uitermate bij ons past en ons erg veel vertrouwen gaf. Je kon duidelijk merken dat vakmanschap en deskundigheid hoog in het vaandel staan bij Schaepmeester Schilderwerken en dat de service erg persoonlijk is door de kleinschaligheid van dit bedrijf. Daarnaast waren de kosten verassend laag en kregen wij ook veel advies over de verschillende kleuren die ons huis nog mooier konden maken.

Erg blij met het resultaat

Het resultaat is achteraf erg mooi geworden en wij zijn daarom erg blij met Schaepmeester Schilderwerken. Wat ons betreft is Schaepmeester Schilderwerken absoluut een aanrader en maakt het haar mooie imago in de omgeving zeker waar!