Seed Search Service
Home / Gardening

Een rustige en veilige rit met Xenon koplampen

Lampen met een lange levensduur en een hoge lichtopbrengst, die als ze op temperatuur zijn ook nog eens heel zuinig zijn. Dat zijn Xenon-lampen. Dit soort verlichting wordt steeds vaker toegepast in auto’s en vrachtwagens, als koplampen. Voor u als bestuurder veilig, aangezien u met deze heldere verlichting die zich wijd verspreid over het wegdek goed zicht heeft en andere weggebruikers u niet kunnen missen. Ook rijdt het rustiger in een auto met Xenon-lichten: verkeersborden lichten perfect op in het schijnsel. Bij Verlichtingkopen.nl zijn handige Xenon kits verkrijgbaar, waarmee het eenvoudig is de lampen zelf te implementeren.

Xenon versus halogeen

Nog geen decennium geleden had nog vrijwel niemand van Xenon-verlichting gehoord, tegenwoordig zien we ze terug in een groot aantal auto’s. Hoewel de ouderwetse halogeenlamp nog altijd het meest geïmplementeerd wordt, hebben veel autofabrikanten en bestuurders in de gaten dat het gebruik van Xenon veel voordelen met zich meebrengt. Zo hebben ze een veel langere levensduur dan de halogeenlampen, en produceren ze zo’n 3000 lumen, tegenover de schamele 1400 lumen van halogeen. Hoewel ze meer energie nodig hebben om op te starten -de Xenon-lampen werken als een soort van TL-buis met een elektrode aan beide kanten van een lamp met gas, waardoorheen elektriciteit wordt gevoerd- maar gebruiken eenmaal op volle sterkte minder energie dan hun voorlopers.

Xenon kits

De Xenon kits die bij Verlichtingkopen.nl verkrijgbaar zijn maken het heel makkelijk om zelf Xenon koplampen te vervangen. In het bijgevoegde boekje wordt duidelijk en stap voor stap uitgelegd hoe het moet. De kits zijn er in verschillende kleuren en allemaal APK goedgekeurd. Mocht er toch iets niet goed zijn, dan biedt de garantie van een jaar uitkomst.

https://www.verlichtingkopen.nl/