Seed Search Service
Home / Gardening

Een hovenier uit Woudenberg vinden die groene vingers heeft

Ik was op zoek naar een goede hovenier uit de omgeving van Woudenberg die mijn tuin kon redden. Al een paar jaar geleden heb ik door een ander bedrijf een nieuwe tuin laten aanleggen. Maar in het proces daarvan is er veel fout gegaan en is het een horror tuin geworden. Daarom wilde ik nu wel een goede hovenier om dit te laten fixen. Ik heb al van alles geprobeerd maar ik weet het nu niet meer. 

Advies vragen aan de hovenier uit de omgeving van Woudenberg

Ik wist echt niet meer wat ik moest doen met mijn tuin en besloot daarom in de omgeving van Woudenberg te zoeken naar een hovenier die mij beter advies kan geven. Gelukkig kenden mijn goede vriendin een hele goede hovenier uit Woudenberg. Het bedrijf heette Hoveniersbedrijf van de Kraats. Mijn vriendin zegt wel vaker dat een bedrijf goed is terwijl ik dan een nare ervaring heb, dus besloot ik eerst op de website te kijken. De website was erg duidelijk en goed overzichtelijk, daar kon ik ook bepaalde projecten zien die van de Kraats al had gedaan. Die waren erg mooi geworden, dus besloot ik hem te bellen voor een afspraak. Hij was erg flexibel met inplannen dus ik kon meteen twee dagen daarna komen met mijn probleem.

Een prachtig nieuwe tuin

Op de dag van de afspraak ging alles goed. De eigenaar van het bedrijf schrok van de foto’s hoe een ander bedrijf zo erg met die tuin is omgegaan. Hij was enthousiast om mijn tuin te veranderen in een klein paradijsje, en dat is het ook geworden! Na weken van hard werken is de tuin af en het is een pareltje. Alles wat ik in de tuin wilde heb ik nu gekregen. Het is nu hartje zomer en ik geniet elke dag van de zon in mijn nieuwe tuin.

Contact

Wilt u meer weten over deze goede hovenier? Bekijk dan gerust eens de website van Hoveniersbedrijf van de Kraats voor meer informatie over tuinen en het behandelen van uw tuinen. U kunt daar ook een afspraak maken met de eigenaar over uw tuin.