Seed Search Service
Home / Gardening

Een houten picknicktafel voor de hele familie

Lijkt een stevige houten picknicktafel u wel wat voor uw nieuwe tuin of gewoon in uw huidige tuin? Houtenpicknicktafelkopen.nl heeft wat u zoekt. Door onze jarenlange ervaring met hout weten wij precies hoe het hout bewerkt moet worden en maken wij onder andere picknicktafels. Onze picknicktafels staan als symbool voor de gezelligheid van de hele familie. Als uw familie komt barbecueën kan iedereen eenvoudig aanschuiven aan één van onze robuuste tafels. Een picknicktafel zorgt voor de ontspannen sfeer, kinderen kunnen heen en weer rennen en moeten niet verplicht op een stoel zitten. Een houten picknicktafel is bovendien ook leuk om snel even een kopje koffie te drinken en te genieten van het heerlijke herfstweer of om ‘s avonds de eerste lentebriesjes te pakken.

Hoogwaardige, betaalbare picknicktafels

Een houten picknicktafel van ons is van hoge kwaliteit. Wij gebruiken eikenhout, gekapt uit Nederlandse of Duitse bossen. Door onze ervaring uit de houtzagerij bewerken wij zelf het hout en maken vervolgens picknicktafels. Al onze picknicktafels zijn met de hand gemaakt, waardoor iedere tafel een eigen unieke uitstraling krijgt. Door het gebruik van hout is geen plank hetzelfde, hierdoor krijgen de tafels een natuurlijke uitstraling. Een ander voordeel is dat onze tafels jarenlang meegaan. Wij verzekeren u ervan dat u niet binnen een paar jaar weer een nieuwe moet kopen. Het hout is bewerkt, zodat het alle weersomstandigheden kan doorstaan. Een houten picknicktafel van ons is dus absoluut een investering. U betaald niets te veel voor de kwaliteit die u krijgt. Wat wilt u nog meer? Bij ons vindt u wat u zoekt, namelijk een picknicktafel van een goed kaliber met een natuurlijke uitstraling.

Een picknicktafel op maat gemaakt

Een duurzame picknicktafel met hout van Nederlandse of Duitse bodem? Kom eens bij ons langs op locatie. U kunt zelf de kwaliteit ontdekken van onze tafels. Bovendien kunt u bij ons terecht met al uw vragen en wensen, zodat wij een tafel op maat kunnen maken. Of u nu een kinderpicknicktafel nodig heeft of een vierkante, bij ons kan het allemaal. Maak een afspraak, zodat wij u verder kunnen helpen!