Seed Search Service
Woning en Tuin

Een handgemaakte hanglamp van hout of houten klok kopen

Bent u op zoek naar een unieke hanglamp van hout of wilt u een mooie houten klok kopen? Dan bent u bij De Lingehof op de juiste plek. Ruim 25 jaar geleden kwam De Lingehof op als één van de eerste zorgboerderijen in Nederland. In 2016 werd er een houtwerkplaats opgericht waar allerlei activiteiten worden ondernomen door de deelnemers die professioneel begeleid worden en woonachtig zijn op de boerderij. Denk hierbij aan activiteiten als schilderen, assembleren, verpakken, schuren en frezen. De Lingehof is de laatste jaren uitgegroeid tot hét adres waar u terecht kunt voor een breed assortiment aan exclusieve, handgemaakte interieurartikelen, zoals spiegels, hanglampen en klokken. Elk artikel is uniek in zijn soort en met zorg en liefde met de hand gemaakt door werknemers met een verstandelijke beperking.

Houten woondecoratie voor een huiselijk interieur

Een hanglamp van hout is een onmisbaar element in ieder landelijk interieur. De lamp brengt licht, sfeer en een huiselijk gevoel in iedere kamer. De houten hanglampen die u bestelt bij De Lingehof hebben een zeer uniek design en worden voorzien van een persoonlijk houten label met hierop de naam van de houtbewerker. Zoekt u niet naar een lamp, maar wilt u graag een nieuwe houten klok kopen? Ook dan zit u goed bij De Lingehof. De houten klokken uit het assortiment zijn eveneens volledig handgemaakt, hebben een modern, uniek design en creëren een ultieme sfeer in een kamer naar keuze. Een houten klok is verkrijgbaar in diverse kleuren, uur-aanduidingen en afmetingen. De klok heeft een 3D-effect door zijn diepte en zwarte achterplaat en kenmerkt zich door zijn tijdloze look.

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Ongeacht het soort lamp of klok u aanschaft: bestelt u woondecoratie van De Lingehof, dan haalt u ongetwijfeld een echte blikvanger in huis. Heeft u speciale wensen voor een hanglamp van hout? Of wilt u een houten klok kopen die aan al uw eisen voldoet? Neem dan contact op met de professionals van De Lingehof. Zij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken omtrent woondecoratie op maat.