Seed Search Service
Home / Gardening

De voordelen van shutters

U wilt daglicht door uw ramen kunnen weren, maar dan wel op een stijlvolle manier. Een van de oplossingen is door te kiezen voorShutters. Dit zijn veelal houten vaste lamellen, die u voor het raam plaatst. Shutters zijn er in de meest uiteenlopende stijlen en vormen, het is maar net wat u wilt uitstralen. Hier bespreken wij kort de mogelijkheden.

Soorten shutters

Zoveel stijlen, zoveel shutters. Voor ieder interieur is er een passend shutter beschikbaar, de stijl is aan u. Wij bespreken hier de vijf meest populaire collecties. Ieder exemplaar heeft zijn eigen mogelijkheden en uitvoeringen. Neem bijvoorbeeld de cottage shutters. Deze zijn gemaakt van massief Paulownia hout en hebben hierdoor een karakteristieke uitstraling, zeker met de zichtbare en voelbare houtnerf. De Cottage shutters zijn verkrijgbaar in diverse beitskleuren en door de verschillende lamelmaten zijn er voor ieder raam geschikte shutters te verkrijgen. Liever een strakkere uitstraling? Dan is de ‘Special’ collectie meer aan u besteed. Dit zijn houten shutters met een strakke afwerking. Met de Special krijgen uw ramen een moderne uitstraling. Voor het afschermen van badkamerramen zijn er shutters van duurzaam kunststof. Deze zijn geschikt voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid. Daarbij zorgen ze voor een stijlvolle uitstraling.

Shutter specialist nodig?

Het plaatsen van shutters kan een hele investering zijn. Het is daarom aan te raden om eerst eens informatie bij een specialist in te winnen, alvorens u overgaat op de aanschaf. Bij Van Eyck werken deze specialisten. Tijdens kantoortijden zijn ze telefonisch bereikbaar. Ook kunt u online het contactformulier invullen, medewerkers van Van Eyck nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Laat u liever zien waar u advies over wilt? Dan komen de experts van Van Eyck graag bij u thuis voor persoonlijk advies op locatie. De adviseurs komen gratis en vrijblijvend langs om samen naar uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ook kan hij de ramen opmeten en een passende prijsopgave voor u maken. Zo weet u zeker dat u jaren plezier kunt hebben van uw nieuwe op maat gemaakte shutters.

https://vaneyckshutters.com