Seed Search Service
Home / Gardening

De nieuwste trend is de waterpijp!

Je ziet ze steeds vaker opduiken in Nederland, de waterpijpcafés. Steeds meer mensen vinden het drankje doen verleden tijd en stappen over naar de misschien wel iets gezondere variant, namelijk de waterpijp. Vooral steeds meer jongeren maken gebruik van deze cafés in de avond. Ze zitten dan in een zogeheten shisha lounge waar ze waterpijp bestellen of shisha kopen. De opkomst van de waterpijp is ongekend. Vooral jongeren zijn zoals gezegd hier steeds meer gebruik van gaan maken. Maar hoe kan dit uit het niets opeens opkomen? Op deze vraag wordt antwoord gegeven binnen dit artikel.

Waterpijp en shisha bestaan al enorm lang. Vooral in Arabische landen wordt er veel gebruik gemaakt van deze middelen. De waterpijp en shisha is een beetje ontstaan in het oude India. Maar pas sinds een paar jaar heeft het zich verspreid over de Verenigde Staten en Europa. De reden dat veel mensen beginne aan de waterpijp of shisha is niet alleen omdat ze het lekker vinden. Naast dat ze het lekker vinden denken de meeste mensen ook dat het een gezonder variant is dan het roken van tabak. Hoewel dit wel zo is blijft het roken van waterpijp niet gezond. Zoals gezegd komt de waterpijp oorspronkelijk uit het oude India waarna het zich verspreiden over andere Arabische landen en Noord-Afrika. Hoe het dan ook vele jaren later in Europa en de Verenigde staten zich heeft kunnen verspreiden is een grote vraag. Een belangrijke reden hiervoor is dat er met de waterpijp en shisha aparte figuren gecreëerd konden worden bij het uitblazen van de rook. Het uitblazen van de rook werd een enorme hype die zich dus ook razend snel verspreiden. Inmiddels worden er zelfs wedstrijden gehouden.

Dus ondanks dat het al lang bestaat heeft de waterpijp en shisha een nieuwe start gevonden in Europa en de Verenigde Staten.

https://premium-hookahs.nl/