Seed Search Service
Home / Gardening

De meest ondoordringbare pandbeveiliging: draadloze alarmsystemen

Het is erg prettig om te weten dat, wanneer u uw pand niet helemaal goed heeft afgesloten, of een inbreker het op uw pand gemunt heeft, u een draadloos alarmsysteem achter de hand hebt. Deze systemen worden door steeds meer particulieren en bedrijven afgenomen, om de inbrekers te alarmeren wanneer ze een poging doen binnen te komen. Deze toename van alarmsystemen betekent een directe afname van het aantal inbraken die duidelijk zichtbaar is. Uiteindelijk is het van belang dat u de veiligste optie voor uw pand kiest. Voor de meesten is dit echter toch de Jablotron Oasis. Neem direct een kijkje bij Arend Beveiliging voor meer informatie over dit draadloze alarmsysteem!

Toename in draadloze alarmsystemen…

Het is duidelijk, dé oplossing tegen inbrekers is het aanleggen van een draadloos alarmsysteem. Niet iedereen is overtuigd, maar het is bewezen dat er jaarlijks zo’n 80% van de zekere inbraken voorkomen zijn door alarmsystemen. Alle inbraken zijn daarnaast minder geslaagd, omdat het alarm ervoor heeft gezorgd dat een inbreker in paniek raakt. De trend van het effect van deze alarmsystemen is in elk geval al duidelijk!

betekent een afname van inbraken!

De implementatie van draadloze alarmsystemen komt niet zonder gevolgen: de inbrekers slaan steeds minder vaak succesvol hun slag. Dit betekent echter wel dat het ook steeds risicovoller wordt geen beveiligingssysteem te hebben. Ook deze inbrekers krijgen door hoe het eruit ziet wanneer een alarmsysteem een pand beveiligd. Hierdoor kan uw pand dus zelfs zonder dat het draadloze alarmsysteem ingeschakeld wordt al bepalend zijn.

De veiligste optie voor elk pand: Jablotron Oasis

De Jablotron Oasis is een van de meest innovatieve beveiligingssystemen die nu op de markt zijn. In de eerste plaats is het een luchtdicht beveiligingssysteem dat niemand ongewenst binnenlaat. Het is aan te sluiten op verscheidene beveiligingsmogelijkheden om zo uw beveiliging compleet te maken. Daarnaast werkt het volledig draadloos en kunt u kiezen voor de besturing die bij u past; manueel of met een afstandsbediening, of heel handig met een app, laptop of SMS service. Met een gunstige prijsstelling voor dit draadloze alarmsysteem Jablotron Oasis heeft u voor zowel uw huis als bedrijfspand de ideale oplossing gevonden om bij te dragen aan de afname van inbraken.

 

https://arendbeveiliging.nl/