Seed Search Service
Home / Gardening

De aluminium schuifpui

Een goedkope aluminium schuifpui geeft u de voordelen van een schuifpui in combinatie met aluminium. Zo is er met een schuifpui meer licht in huis en is deze ideaal als de ruimte beperkt is. Met aluminium zijn er veel mogelijkheden en is bovendien onderhoudsarm. Lees verder om te weten wat de voordelen zijn van een aluminium schuifpui.

De voordelen van een aluminium schuifpui

Zoals gezegd geeft een aluminium schuifpui u allereerst de voordelen van een schuifpui. En deze voordelen zijn legio. Met een schuifpui heeft u meer licht in huis en wordt de tuin meer bij het huis betrokken. Er is geen openslaande deur die open of dicht kan waaien. En het ontbreken van een deur is ideaal bij een beperkte ruimte. Doordat schuifpuien meer glasoppervlak hebben dan deuren of raamkozijnen lijkt de kamer groter. Ondanks het vele glas zijn schuifpuien energiebesparend.

Aluminium is licht en stevig. Daarnaast wordt op aluminium meestal een poedercoating aangebracht waardoor er niet geschilderd hoeft te worden. Al deze voordelen van aluminium maakt dat aluminium schuifpuien duurzaam, stevig en onderhoudsarm zijn. Nog een pluspunt is dat aluminium schuifpuien soepeler zijn te bedienen door het lichtere materiaal.

De voordelen van een aluminium schuifpui nog eens op een rij:

  • meer licht in huis

  • waait niet open of dicht

  • geen ruimteverlies

  • energiebesparend

  • lange levensduur

  • onderhoudsarm

  • soepel te schuiven

De harmonica schuifpui

Een variant op de schuifpui is de harmonica schuifpui. Dit is een schuifpui die bestaat uit een aantal delen die in elkaar schuiven bij het openen van de schuifpui. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de manier waarop de delen in elkaar schuiven. Het voordeel van een harmonica schuifpui is dat deze nog meer lichtinval heeft omdat er geen vast deel is zoals bij een normale schuifpui. Uiteraard is de harmonica schuifpui ook te krijgen in aluminium.

De veiligheid van een aluminium schuifpui

Van schuifpuien wordt vaak gezegd dat ze inbraakgevoelig zijn. Voor oudere schuifpuien is dat inderdaad zo. Maar vrijwel alle nieuwe aluminium schuifpuien voldoen aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

De schuifpuien van Schipper

Bij Schipper Ede kunt u terecht voor schuifpuien die u volledig kunt afstemmen op uw wensen. De aluminium schuifpuien van Schipper voldoen aan de vereisten van inbraakweerstandsklasse 2.

Verder beschikken wij over ervaren monteurs voor een vakkundige montage van uw schuifpui. Kom eens langs bij onze showroom of vraag een vrijblijvende offerte aan.