Seed Search Service
Home / Gardening

Breukstenen voor schanskorven

Breukstenen worden gebruikt in schanskorven en/of steenkorven, en zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende types. Elke steen heeft een andere uitstraling en daarom is het ook zo leuk om verschillende breukstenen met elkaar te combineren. De breukstenen voor schanskorven zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende prijsklassen startend met 3 cent en oplopend tot een maximum van 98 cent. Zo zal er vast en zeker een mooie teen tussen zitten die perfect aansluit bij de wensen die u heeft over uw schanskorf.

Uiterlijke kenmerken van de stenen

De breukstenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen, vormen en meer! Zo zijn er bijvoorbeeld kleine stenen met een rode kleur, maar ook grote, transparant blauwe stenen. Maar welke varianten zijn er nou precies allemaal?

– Concrete grey

– Brik mix

– Royal breuksteen

– Grauwacke breuksteen

– Noors graniet

– Doornik breuksteen

– Duitse kalksteen

– Basalt breuksteen

– Maaskeien

– Yellow Sun breuksteen

– Ardenner rood

– Moraine keien

– Reflexing white breuksteen

– Icy blue breuksteen

– Carrara breuksteen

– Glasbrokken turquoise

– Glasbrokken skyblue

– Glasbrokken groen

{{externalimage}

Hoekige, ronde, gladde, kleine, grote en/of gekleurde stenen nodig? Tussen bovenstaande lijst zal er vast en zeker een steen tussen zitten die goed aansluit bij de stenen die je graag terug wil zien in bijvoorbeeld je tuin, je schanskorf, terrashaard of andere tuindecoratie. Het mooiste aan deze breukstenen is, is dat deze duurzaam en recyclebaar zijn. Wanneer je dus bent uitgekeken op de breukstenen, kunnen ze gewoon weer hergebruikt worden en dat is natuurlijk een stuk beter voor het milieu. Gebruik breukstenen als decoratie in je tuin of bijvoorbeeld rondom de vijver. De robuuste uitstraling van breukstenen geven je tuin een stoere uitstraling.

http://www.gabion-schanskorven.nl/breukstenen?p=1