Seed Search Service
Image default
Bedrijven

Professionele vertalingen van uw documenten door beëdigde vertaling

Bent u opzoek naar een goede beëdigd vertaalbureau voor een correcte vertaling? Is uw onderneming bijvoorbeeld op internationale schaal werkzaam? Dan is het essentieel dat documenten professioneel vertaald zijn. Dit beïnvloedt niet alleen de communicatie, maar ook uw reputatie als bedrijf. U wilt uiteraard ook professioneel overkomen. Met vertalingen van een beëdigd vertaalbureau wordt dit bereikt. Wij vinden het namelijk belangrijk om alle teksten zo goed mogelijk te vertalen. Dit doen wij door met beëdigde vertalers te werken die nauwkeurig te werk gaan. Zo bent u ervan gegarandeerd een correct vertaald document te versturen. Zo bouwt u een goede relatie met partners uit het buitenland.

Wat zijn de voordelen van een beëdigde vertaling?

Officieel is een vertaler een vrij beroep, waardoor iedereen het mag uitoefenen. Echter zegt dit uiteraard niets over de kwaliteit. Ook al is een persoon opgegroeid met de taal waarin u een vertaling nodig hebt, dit zegt nog niets over hoe goed deze persoon de grammatica beheerst. Laat staan complexere woorden die verbonden zijn aan een bepaalde industrie. Om deze reden is het belangrijk om met een beëdigd vertaalbureau te werken. Een beëdigde vertaling houdt in dat de vertalers zijn ingeschreven bij een register. Hierdoor wordt de kwaliteit gewaarborgd. Bovendien laten de vertalers van ons beëindigde vertaalbureau zich elk jaar bijscholen.

Wat houdt een beëdigde vertaling precies in?

Een beëdigde vertaling wordt dus uitgevoerd door vertalers werkzaam bij een beëdigd vertaalbureau. Deze zijn ingeschreven bij het register en leggen een eed af. Bijscholen is hierbij ook erg belangrijk. De wereld en daarbij de taal staan nooit stil. Met een vertaling van een beëdigd vertaalbureau bent u gegarandeerd van een vertaling met hoge kwaliteit. Maar hierbij houdt het niet op. Deze vertalingen zijn namelijk rechtsgeldig. Hierdoor kunt u zelfs de vertaling van de meest belangrijke juridische documenten aan ons overlaten. Andere soorten documenten zijn web teksten, mails, brochures en handleidingen. Een beëdigde vertaling is bij ons in elke taalcombinatie mogelijk.