Seed Search Service
Verbouwen

Ontdek de voordelen van drainage mortel

Bij Multi Mortel Brabant zit u goed voor de aanschaf van drainage mortel. Dit is een waterdoorlatende mortel, gefabriceerd van fijne split en cement. De mortel is op verschillende plekken toe te passen, bijvoorbeeld op terrassen, looppaden en opritten. Het is een sterke ondergrond waardoor het uitermate geschikt is voor bestratingen met zware verkeersbelasting. Drainage mortel is niet alleen zeer sterk, het voert ook hemelwater af onder de bestrating.

De beste manier om tegels aan te leggen

Doordat drainage mortel waterdoorlatend is, wordt het veel gebruikt door hoveniers en tegelzetters. Het is aan te raden om allereerst een zandbed aan te leggen en deze eventueel te versterken met ondergrondversteviger. Op het zandbed legt u de drainage mortel en daar bovenop legt u het straatwerk aan, het liefst in combinatie met hecht- en voegmortel. Zo zorgt de drainage mortel voor een stevige onderbouw voor bijvoorbeeld prachtige keramische tegels.

Drainage mortel verminderd schade aan uw straatwerk

Door het aanleggen van een goede laag drainage mortel, voorkomt u voor een groot deel vorstschade aan uw tegels; het hemelwater blijft immers niet op de tegels liggen. Ook is drainage mortel vries- en strooizoutbestendig, zodat u in de winter veilig eroverheen kunt lopen en rijden. Daarbij komt nog het feit dat drainage mortel krimp- en spanningsvrij is, waardoor er minder snel scheuren en verzakkingen zullen ontstaan in uw straatwerk.

Bestel uw producten via het bestelformulier

Zo ziet u, kiezen voor drainage mortel biedt vele voordelen voor uw terras, oprit of andere bestrating. Multi Mortel Brabant biedt de mogelijkheid om drainage mortel af te halen op locatie of bij u thuis te laten bezorgen. Als u kiest voor afhalen, dient u minstens 100 liter te bestellen. Bij bezorgen is dit minimaal 250 liter. Dit betekent dat hun uitstekende product gebruikt wordt voor zowel grote als kleinere klussen. Bestel uw benodigde hoeveelheid eenvoudig via het bestelformulier op de website.

https://www.multimortelbrabant.nl/