Seed Search Service
Verbouwen

Dé specialist in houten en pvc-vloeren in Noord-Brabant

Wilt u een mooie houten vloer laten aanleggen in uw woning of is de vloer van uw bedrijfspand versleten en dus niet meer representatief? Bekijk dan de vele houten en pvc-vloeren bij Van der Heijden Vloeren uit Nuland, dé specialist in Noord-Brabant. De houten vloeren van deze expert zijn altijd van hoge kwaliteit. Op basis van hun ruime ervaring geven de specialisten u vooraf uitgebreid advies. Ze geven bijvoorbeeld advies over kleuren, materiaalkeuze en afwerkingsmethoden. Ook helpen ze u kiezen tussen de vele soorten laminaatvloeren, massief houten vloeren of luxe parketvloeren. De houten vloeren zijn overigens allemaal op maat te maken, zodat uw nieuwe vloer zeker aan uw verwachtingen voldoet. Daarnaast worden de vloeren altijd gemaakt van duurzaam hout. 

Ontdek de nieuwste trend onder de houten vloeren

Als u ook wel zo’n mooie houten vloer wilt, maar geen tijd heeft voor het vele onderhoud dat deze vloer vergt, kies dan voor dé nieuwe trend in vloerenland, pvc-vloeren van dé specialist in Noord-Brabant. Deze vloeren hebben eenzelfde klassieke uitstraling als houten vloeren. U profiteert dus van hetzelfde prachtige uiterlijk als bij houten vloeren, maar u bent veel minder tijd en kosten kwijt aan onderhoud. Pvc-vloeren zijn namelijk zeer slijtvast. Ook de pvc-vloeren zijn in verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar bij Van der Heijden Vloeren in Noord-Brabant.

Vraag advies aan de expert in houten en pvc-vloeren in Brabant

Wilt u weten of houten vloeren of pvc-vloeren van de specialist in Noord-Brabant iets voor u zijn? Breng dan een bezoek aan de ruime showroom in Nuland om advies in te winnen. Zo maakt u zeker de juiste keuze. Als u foto’s van uw interieur laat zien aan de expert, dan helpen ze u kiezen voor een vloer die er precies op aansluit. Zo past de vloer ook perfect bij uw woning of bedrijfspand. Deze service mag u verwachten van Van der Heijden Vloeren. Heeft u vragen, bezoek dan de website voor meer informatie of de contactgegevens.