Seed Search Service
Image default
Verbouwen

Laat een vloer van pvc in visgraat leggen in uw woning in Eindhoven en omstreken

Een nieuwe vloer kan een groot verschil maken bij een verbouwing of renovatie van uw woning. U maakt uw ruimte lichter of juist donkerder en geeft deze onder andere een rustieke of een moderne uitstraling. Een type vloer dat al jaren populair is, is een vloer die gelegd wordt in een visgraatpatroon. Bij dit patroon worden de planken trapsgewijs gelegd, wat een ontzettend klassiek, maar ook speels effect creëert in uw woning. Bij het leggen van uw nieuwe vloer in visgraatpatroon heeft u bovendien keuze uit verschillende soorten materiaal. Voor de meest budgetvriendelijke optie kiest u een vloer gemaakt van pvc.

Kies voor budgetvriendelijk materiaal van slechts € 20,- tot € 60,- per vierkante meter

Bij het leggen van een visgraatpatroon wordt vaak gebruikgemaakt van laminaat of hout. Dit kan echter een groot gedeelte van het budget voor uw verbouwing of renovatie in beslag nemen. Vinylwood in Eindhoven heeft hiervoor dé uitkomst: in de showroom van deze aanbieder heeft u ruime keuze uit vloeren met visgraat die zijn gemaakt van pvc. Dit materiaal is al verkrijgbaar voor € 20,- tot € 60,- per vierkante meter. Zo houdt u nog voldoende geld over voor de rest van uw verbouwing. Een vloer van pvc in visgraat in uw woning in regio Eindhoven heeft ook andere voordelen. Zo is pvc – in tegenstelling tot laminaat – stroef, waardoor het ook geschikt is voor huishoudens met huisdieren. Bovendien zal slijtage niet snel te zien zijn op uw nieuwe vloer door de unieke beschermlaag.

Laat u informeren over de mogelijkheden voor uw woning

Wilt u uw woning in regio Eindhoven voorzien van een nieuwe pvc-vloer in visgraat? U laat de vloer vakkundig leggen door de medewerkers van deze aanbieder, waardoor u er jarenlang plezier van heeft. U doet er daarnaast goed aan om uw mogelijkheden in de showroom van Vinylwood te bekijken. Deze is geopend van woensdag tot en met zaterdag en op de overige dagen op afspraak.

https://www.vinylwood.nl/