Seed Search Service
Home / Gardening

Veegmachines van Tielburger echte Duitse Krachtpatsers

Veegmachines zijn steeds populairder bij zowel het zakelijke publiek als ook bij de particuliere gebruikers die regelmatig hun terrein op een eenvoudige manier schoon of sneeuwvrij willen houden. Wanneer we de collectie veegmachines van Tielburger bekijken dan zie je direct dat het hier om echte krachtpatsers gaat. De modellen beginnen met een instapmodel de “Entry class” die goed handelbaar en snel is. Tot een model dat vaak voor de professionele zakelijke gebruikers wordt aangeschaft de Hydraulic class die met instelbare borsteldruk wel het paradepaardje is van dit professionele merk.

De modellen van de Veegmachines

Omdat elk model zo zijn eigen eigenschappen heeft zal het verschil hem vaak zitten in de details voor gebruik. Naast een professionele afwerking is het alom Duitse degelijkheid als je machines goed bekijkt. De TK17 en TK18 modellen zijn er voor particulier gebruik en hebben een veegbreedte tot 80 cm. De borsteldruk is hier handmatig in te stellen en er zijn verschillende handige accessoires te verkrijgen als een opvangbak, bladschuif of een sneeuwschuif.

 

De Special class TK20 is optimaal gefabriceerd om in alle hoeken goed te kunnen vegen en is tot 360 graden wendbaar. De borsteldruk wordt automatisch geregeld en deze veegmachine is door iedereen goed te besturen, Ook hier zijn veel handige accessoires te bestellen.

 

De modellen van de compact class (TK36, TK38, TK48 en TK58) zijn er zowel voor het particulier gebruik als zakelijk. Naast een sterke Honda motor is de veegrichting in vijf verschillende standen instelbaar.

 

De Professional Class met de modellen TK36, TK38, TK48 en TK58 zijn voor het professionele gebruik door de gebruikte solide materialen die hoogwaardig zijn afgewerkt en bijzonder sterk.

De Hydraulic class met de TK48 en TK58 zijn zoals eerder aangegeven de topmodellen van Tielburger en worden vaak zakelijk gebruikt.

Voor ieder jaargetijde uw terrein vegen

U kunt het gehele jaar door de veegmachine gebruiken omdat deze zowel blad, snoeiafval als ook sneeuw kan vegen. Bovendien zijn de veegmachines van Tielburger zo robuust gefabriceerd dat deze ook juist uitnodigen om continue gebruikt te worden. Onverslijtbaar en de investering is zeker de moeite waard. U heeft een top model van een veger tot uw beschikking welke u in de Benelux kunt bekijken in het assortiment van Tielburger online. Overigens is er altijd wel een regionale leverancier te vinden voor Park en Tuinmachines waar u de krachtpatsers kunt bekijken.