Seed Search Service
Image default
Dienstverlening

Specialisaties en contactgegevens van Egalisee Bestratingen in Breda

Bent u op zoek naar een professionele stratenmaker in Breda? Zoek dan niet verder! Egalisee Bestratingen is gespecialiseerd in verschillende tuin- en bestratingswerkzaamheden en staat klaar om uw wensen te realiseren. Of het nu gaat om het leggen van bestrating, het ontwerpen van tuinen, het plaatsen van schuttingen en afrasteringen, of het aanleggen van gazons, wij hebben de kennis en ervaring om uw project tot een succes te maken. In dit artikel ontdekt u meer over onze specialisaties en hoe u contact met ons kunt opnemen voor een vrijblijvende offerte. Lees verder en ontdek wat Egalisee Bestratingen voor u kan betekenen.

Wat zijn de specialisaties van Egalisee Bestratingen? 

De specialisaties van Egalisee Bestratingen zijn onder andere:

  • Bestrating: Egalisee Bestratingen legt verschillende soorten bestrating, waaronder half-verharding, hardsteen, keramische tegels, natuursteen en afwateringssystemen. Als stratenmaker Breda zijn wij gespecialiseerd in het leggen van bestrating in de regio Breda.
  • Portfolio: Egalisee Bestratingen biedt ook andere diensten aan, zoals het ontwerpen van tuinen, het plaatsen van schuttingen en afrasteringen, het bouwen van stapelmuren, het aanleggen van gazons en kunstgras, het bouwen van tuinhuizen en vlonders, en het kappen en snoeien van bomen. Als stratenmaker Breda kunnen wij ook uw tuinontwerp en tuinwerkzaamheden verzorgen.
  • Projecten: Egalisee Bestratingen heeft verschillende projecten uitgevoerd, waaronder de Asterdse Sluis, Daktuin Breda, Les Amis, Haagse Beemden 1 en 2, Nieuw Wolfslaar en Prinsenbeek. Als stratenmaker in Breda hebben wij ruime ervaring met diverse projecten in de regio.
  • Contact/Offerte: Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met Bas Beekers (06-38932453) of Anton Baremans (06-53650609). Als u op zoek bent naar een stratenmaker in Breda en omgeving, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Egalisee Bestratingen is gespecialiseerd in verschillende tuin- en bestratingswerkzaamheden, inclusief het leggen van keramische buitentegels, het aanleggen van vijvers, het plaatsen van tuinhuizen, overkappingen, schuttingen en hekwerken, het ontwerpen en aanleggen van gazons (met gras of kunstgras), en het snoeien, kappen en rooien van bomen. Als stratenmaker Breda streven wij ernaar om uw wensen te realiseren door punctueel en ordelijk te werken. Egalisee Bestratingen is een ervaren en dynamisch bedrijf dat een uitstekend product kan leveren tegen concurrerende prijzen. Alle werkzaamheden zijn voorzien van garantie. U kunt contact opnemen met Egalisee Bestratingen via de telefoonnummers van Bas Beekers en Anton Baremans die eerder genoemd zijn. Als u op zoek bent naar een stratenmaker in Breda, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wat zijn de verschillende soorten gazon die Egalisee Bestratingen aanbiedt?

Egalisee Bestratingen biedt verschillende soorten gazon aan in Breda. Bij een gazon aanleggen in Breda kunt u bij ons kiezen uit verschillende opties, waaronder:

  • Graszoden of grasmatten, vooral handig voor kleinere tuinen.
  • Big Slaps, deze zijn van uitstekende kwaliteit, 50 m¹ lang en 1m¹ breed.
  • Zaaien van het gazon, een mooie grasmat tegen een aantrekkelijke prijs.
  • Kunstgras, een prachtige grasmat die geen maaiwerk nodig heeft.

Of u nu kiest voor graszoden, inzaaien, Big Slaps of kunstgras, het is altijd belangrijk om het gazon goed te behandelen. Regelmatig sproeien is essentieel, behalve bij kunstgras. Als u ervoor kiest om het gazon in te zaaien, is het belangrijk om rekening te houden met de juiste periode, zoals april/mei of augustus/september. Het duurt ongeveer twee weken voordat een graszode vastgegroeid is en belopen en maaien mogelijk is. Bij het inzaaien duurt dit iets langer, tussen de drie en vijf weken. Als u nog niet zeker bent van het soort gazon dat u wilt aanleggen, kunt u altijd contact opnemen met Egalisee Bestratingen voor advies.

https://www.egaliseebestratingen.nl/