Seed Search Service
Image default
Dienstverlening

Social media marketing uitbesteden

Als bedrijf doe je er goed aan om social media in te zetten om jezelf te promoten. Dit is een zeer effectieve manier om in de belangstelling te komen bij je doelgroep. Waarschijnlijk ga je hiermee niet zelf aan de slag, maar laat je jouw social media marketing over aan professionals. Your Business Online is een social media bureau dat alles regelt rondom het adverteren op diverse social media kanalen. Zo kun je bijvoorbeeld je Facebook marketing aan ons overlaten. Om wat voor bedrijf het ook gaat, wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep je weet te vinden. Hiervoor hebben we alle nodige kennis en ervaring in huis.

Your Business Online aanpak

Bij Your Business Online bedenken we een social media strategie op basis van je doelgroep, doelen, wensen en ideeën. Vooral de doelgroep is een belangrijke factor, omdat je hier heel specifiek je advertenties op kunt richten. Aan de hand van de kenmerken van jouw doelgroep, selecteer je wie de advertenties te zien krijgen. Dit kan bijvoorbeeld op basis van interesses, leeftijd, woonplaats, enzovoorts. Hoe meer kenmerken je selecteert, hoe groter de kans dat degenen die de advertentie zien ook daadwerkelijk interesse hebben in wat jij aanbiedt.

Op YouTube adverteren

Een van de kanalen die we kunnen inzetten voor jouw bedrijf, is YouTube. Het bestaat al jaren en is nog altijd een zeer geliefd en veelgebruikt platform. Miljoenen mensen streamen hier video’s over alle mogelijke onderwerpen. Het wordt dus gebruikt door veel verschillende doelgroepen, wat het bijna voor elk bedrijf een geschikt platform maakt om te adverteren. Door middel van een filmpje van slechts enkele seconden, kun je al heel veel overbrengen en de interesse wekken van potentiële klanten. Wil je op het adverteren op YouTube uitbesteden? Neem dan gerust contact op met Your Business Online. We gaan zo snel mogelijk voor je aan de slag.