Seed Search Service
Image default
Bedrijven

Investeren in gloednieuwe ledlampen én jaarlijks flink besparen op de energienota

Voor verlichting op de werkplek is een plan nodig. Slechte verlichting zal de productiviteit doen afnemen. Bovendien zullen uw medewerkers last krijgen van hoofdpijn en vermoeide ogen. Goede lampen zorgen voor een rustige sfeer waaronder mensen top kunnen presteren. Maar wat is een goede lamp? Waar moeten ze opgehangen worden? Hoeveel lampen zijn er idealiter nodig? En wat zijn de regels qua subsidie LED verlichting? Om dit soort vragen te beantwoorden kunt u aankloppen bij Led Design Holland.

LDH is een erkende led-specialist die werkt voor bedrijven in de volgende sectoren:

-detailhandel;

-industrie;

-kantoren;

-showroom;

-verenigingen van eigenaren.

Aan de hand van deze indeling is al een keuze te maken voor bepaalde armaturen die overigens ingekocht worden bij een erkende LED groothandel. Neem nu led rails. Deze zijn met name geschikt voor winkels en presentatieruimtes. Op een rail passen meerdere spots die eenvoudig van voor naar achter te verplaatsen zijn. Iedere spot is ook nog eens draai- en kantelbaar. Een rails met ledlampen maakt het mogelijk bepaalde hoeken extra uit te lichten en producten te accentueren. Led panelen worden veel gebruikt in kantorenpanden, vergadercentra, scholen en universiteiten. Hét grote voordeel van een paneel: het is keurig weg te werken in een systeemplafond. Omdat niet ieder kantoor of leslokaal hetzelfde is, zijn er panelen is drie tinten wit: warm (3.000 Kelvin), neutraal (4.000 Kelvin) en koud (6.000 Kelvin). De benaming zegt het al. Warm licht geeft sfeer, koud licht is zakelijk.

Als u Led Design Holland inschakelt als partner bij de aanschaf en installatie van ledlampen, wordt er een professioneel lichtplan gemaakt. Daarin staan adviezen over soorten lampen en de beste plekken om ze op te hangen. Een ander belangrijk onderdeel: de financiën. De EIA – Energie Investeringsaftrek – wordt hierin meegenomen. Led Design Holland vraagt de subsidie voor u aan bij de overheid en verwerkt ‘m in het totale kostenplaatje. Aanvullend wordt voor u uitgerekend wat de energiebesparing per jaar is dankzij de overstap op led. In sommige gevallen wordt dankzij zuinige leds wel 80% bespaard.

https://www.leddesignholland.nl