Seed Search Service
Home / Gardening

Kunstgras in een openbare ruimte?

Ben je op zoek naar een partij waar je terechtkunt voor de aanleg van kunstgras in een openbare ruimte? Zoek dan niet verder! Wij kennen een partij die hier gespecialiseerd in is. In deze blog leggen we je precies uit waar je terechtkunt voor de aanleg en wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot kunstgras in een openbare ruimte.

Waarom kiezen voor kunstgras in een openbare ruimten?

Een groene uitstraling verhoogt de leefbaarheid en het woonplezier in diverse steden en dorpen. Echter is het een hele kunst om de groene uitstraling te behouden. Het onderhouden van gras vergt veel tijd en kost veel geld doordat je mensen moet inschakelen die hiervoor zorgen. Ben je dus op zoek naar een groene oplossing? Kies dan voor kunstgras. Dit vergt weinig onderhoud en daarbij heb je zo wel het plezier van een groen uitzicht. Kunstgras in openbare ruimten is flexibel in te zetten en het is door de lange levensduur ook financieel erg interessant voor diverse gemeenten. Om deze redenen kiezen veel gemeenten steeds vaker voor kunstgras in openbare ruimten.

Aanleg van kunstgras

De partij die wij aanbevelen voor de aanleg van kunstgras in openbare ruimten is Vario. Het kunstgras van Vario wordt geproduceerd van milieuvriendelijke materialen en heeft een levensduur van maar liefst 10 tot 15 jaar. De producten voldoen aan de hoogste brandveiligheidsnormen. Vario helpt graag om een rotonde, bus- of trambaan, entree van een gemeentehuis of kantoor of een andere openbare ruimte te verfraaien met Royal Grass kunstgras. Benieuwd hoe dit er precies uitziet? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen in de showtuin in Lichtenvoorde. Zo zie je precies wat de kwaliteit is en wat de mogelijkheden zijn. De specialisten staan hier altijd graag voor je klaar en geven je advies op maat.