Seed Search Service
Home / Gardening

Hoe richt je een huis goed in?

Wat is er nu fijner dan het inrichten van je eigen huis? Een mooie inrichting uitzoeken en alles op elkaar afstemmen. Omdat wij ook helemaal gek van wonen zijn hebben we een post gemaakt over dingen waar je op moet letten bij het interieur van je huis.

Meubels

Meubels maken de woning, zo zeggen wij altijd. Een mooie bank of sofa kan de hele feeling van een interieur veranderen. Probeer altijd een bank uit te zoeken die je over tien jaar ook nog mooi vind. Zet de bank aan de basis van je interieur, en bouw verder uit. Je kunt immers niet een klassieke Chesterfield bank combineren met een felgeel kleed. Zoek naar harmonie en een juiste balans.

Details

De details maken het verschil zeggen wij altijd. Een mooi schilderij kan net die kers op de taart zijn waarnaar jij op zoek was. Wij houden van een minimalistische stijl. Ga daarom niet gek doen met kandelaren en uitbundige vazen. Keep it classy. Probeer juist de aandacht op een meer subtiele wijze naar jouw woning toe te trekken. We houden zelf erg van een mooie klok aan de muur. Je kunt bijvoorbeeld een hele leuke twist geven aan jouw woning wanneer je een enkel modern element plaatst in een meer overall klassiek interieur. In de VT Wonen shop kun je veel leuke decoratie vinden voor jouw oning.

Muren verven

Kleuren geven emotie aan het leven. Of je huis een rode of een blauwe muur heeft kan een wereld van verschil betekenen. Probeer een warme en aangename kleur voor de muren te kiezen. Schrik mensen niet af met felle opvallende kleuren waar alle aandacht naartoe getrokken wordt. Ook hoeven niet alle muren in een woning dezelfde kleur te hebben. Door twee kleuren te hanteren kun je een ruimtelijk en speels geheel creëren. Denk hier aan bij het kiezen van een kleur voor jouw huis.

Je huis aankleden

Niet is zo belangrijk als een goede aankleding van jouw huis. Wij houden zelf heel erg van een mooi kleed dat warmte biedt aan jou en je gasten. Hoe groter hoe beter is ons devies hierin. We zien dat dit een grote trend is in de interieurbranche. Grote tapijten en Oosterse patronen doen het erg goed de laatste jaren, en wij zijn er ook helemaal weg van.

Doe eens gek, en experimenteer een beetje!