Seed Search Service
Home / Gardening

Hoe wordt een dak ontmost

Mos, geen enkel dak ontsnapt eraan: of uw dak nu bestaat uit dakpannen, golfplaten of andere materialen. Niet alleen op dakpannen maar ook komt mos veelvuldig voor op leien daken. Het proces blijft wel hetzelfde. Allereerst voert een ontmossingbedrijf een nazicht uit en wordt het dak gereinigd. Daarna wordt er een anti-mosproduct aangebracht en gaat het team over tot het reinigen van ramen, muren, het terras, enzovoort. Het ontmossen van daken kan namelijk een redelijk vuil werk zijn, maar een expert laat geen vuilresten achter. Ten slotte worden ook de dakgoten geledigd zodat er zeker geen opstoppingen plaats kunnen vinden.

Welke kosten komen er bij kijken

De prijs om een dak te ontmossen is afhankelijk van veel verschillende factoren. Veel mensen denken dat de grootte van hun dak het enige element is dat meespeelt in de prijsvorming, maar dat is zeker niet het geval. De toegankelijkheid, vervuilingsgraad en het gebruik van een hoogwerker zijn echter wel belangrijke componenten die meespelen bij het vormen van een eerlijke prijs voor het ontmossen van uw dak. Via offerte formulieren zoals op de website van De Ontmosser kan u snel en makkelijk een nauwkeurige offerte laten bezorgen.

Het ontmossen van daken belangrijk?

Het belang van het ontmossen van daken is niet te onderschatten. Hiermee kunnen namelijk problemen als waterinfiltratie en aantasting van de deklaag van uw dak worden voorkomen. Gelukkig kan u hiervoor op bedrijven als De Ontmosser rekenen om u te helpen bij deze klus. Zij gaan zorgvuldig en professioneel te werk bij het reinigen en ontmossen van uw dak waardoor uw dak voor een lange tijd mee kan en u geen bijkomende renovaties hoeft uit te voeren.

 

https://de-ontmosser.be/