Seed Search Service
Home / Gardening

De allerbeste schoorsteenveger in de omgeving van Roermond is Hendriks Vegers

Bent u op zoek naar een goedkope schoorsteenveger in Roermond die wel netjes alles schoonveegt?! Dan bent u hier aan het juiste adres, want Hendriks Vegers is het beste schoorsteenbedrijf uit de omgeving. Met al meer dan 20 jaar lang ervaring en kennis op te hebben gedaan weten zij precies hoe zij met uw schoorsteen moeten omgaan!

Schoorsteenveger uit de omgeving van Roermond biedt de beste service en diensten

De schoorsteenveger uit de omgeving Roermond biedt verschillende soorten diensten aan u. Natuurlijk valt hieronder het schoorsteen vegen, maar we doen meer dan alleen maar vegen. Wij kunnen ook iets betekenen voor uw dak en dakgoot! We kunnen een dak inspectie laten uitvoeren om te kijken of uw dak nog stevig en functioneel genoeg is. Bovendien kunnen wij uw dakgoot helemaal schoonmaken, zodat deze niet meer vast zit met losse takken en bladen. Wij bieden ook stormschade hulp aan. Heeft u een heftige storm gehad en is uw dak beschadigd? Dan repareren wij deze zo snel mogelijk voor u!

Ervaring

‘Het was weer eens tijd dat de schoorsteen geveegd zou worden. Ik kon alleen maar niet een bedrijf vinden die ik snel kon inschakelen om een kleine beurt te geven aan de schoorsteen. Alle bedrijven hadden het of te druk, of reageerde helemaal niet meer op mijn mailtjes. Uiteindelijk kwam ik via een vriendin bij Hendriks Vegers terecht. We kregen snel contact en ze konden meteen de volgende dag al langs komen om mijn schoorsteen te vegen. Dit vond ik al super, maar dat was nog niet alles. Toen ze aankwamen, stelde zich eerst voor en maakte ze even een kleine begroting van hoeveel het mij zou kosten en hoe lang ze ermee bezig zouden zijn. Daarna gingen ze aan het werk en het was ook weer zo voorbij. Ze waren erg vriendelijk en ze hebben de schoorsteen keurig geveegd!’

Contact

Wilt u ook uw schoorsteen laten vegen door een bedrijf die weet waar hij het over heeft? Bekijk dan de website van Hendriks Vegers voor meer informatie over het bedrijf en de diensten die zij aan u kunnen leveren.