Seed Search Service
Banen en opleidingen

Commercieel medewerker

Heb je verkoopervaring en wil je technische producten verkopen? Bonus verdienen? Ga dan aan de slag als commercieel medewerker in Diemen!

Wat ga je doen?

Je zorgt ervoor dat Nederland warm is en een warm bad kan nemen. Als fulltime commercieel medewerker verkoop je warmtepompen en cv-ketels, inclusief serviceabonnementen. En verkoop je ze als warme broodjes? Dan wordt u rijkelijk beloond.

Uw bedrijf is gespecialiseerd in het verkopen en verhuren van cv-ketels aan particulieren. Nu hopen ze van snelle eenmalige klanten vaste klanten te maken door serviceabonnementen te verkopen. Deze service maakt het een van de grootste en snelst groeiende bedrijven op de markt. Zo blij om er deel van uit te maken! Je komt te werken in een informeel en prettig team waardoor je je snel welkom voelt!

Vertel verder..

Daarom kunt u klanten (in de toekomst) adviseren over warmtepompen en cv-ketels en deze verkopen via de abonnementsdienst. U kunt het telefonisch doen. Zijn er nieuwe klanten? Vervolgens bestelt u de benodigde goederen voor hem of haar en verstuurt u vervolgens het externe installatieprogramma. Wanneer hij alle componenten installeert, update je het verkoopbeheer en vraag je de klanten die je bellen naar hun serviceabonnement. Ja, verschillende.

Wanneer werk ik?

Als fulltime commercieel medewerker werk je 40 uur per week. Je loopt deze tijden van maandag tot en met vrijdag en je kunt er verschillende tijden in werken. Ze zijn doordeweeks geopend van 8.00 uur tot 21.00 uur en in het weekend van 22.00 uur tot 17.00 uur. Naast werkdagen kunt u ook flexibel diverse weekenddiensten regelen, dan kunt u deze week 2 dagen rusten. Bewijs je na een tijdje dat je het beste kunt verkopen? Vervolgens kun je doorgroeien naar een functie als accountmanager binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

  • Volgens uw ervaring ligt het jaarsalaris tussen 2200 euro en 2700 euro;
  • (Kwartaal) op prestaties gebaseerde bonussen en beloningen;
  • Werk in een informeel team;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf;
  • Geniet samen met collega’s van een gezellig uitje en bedrijfsborrel.

Wat wij vragen

  • Ten minste een universitair diploma;
  • Je hebt enige technische kennis: je bent bijvoorbeeld erg handig in het gebruik van een computer en hebt twee rechterhanden;
  • Je werkt graag in een snelgroeiende en startup-achtige omgeving;
  • Je werkt fulltime.

Solliciteren

Ben jij een ideale kandidaat voor deze vacature en voldoe jij aan de eisen? Klik dan op de knop “Nu solliciteren!” En we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/commercieel-werken.html