Seed Search Service
Home / Gardening

Zoek uw loodgieter op loodgieter-apeldoorn.nl

Op loodgieter-apeldoorn.nl kunt u snel en eenvoudig uw loodgieter uitzoeken. Ook als er een spoedgeval heeft plaatsgevonden, kunt u direct bij ons terecht. Schroom dan niet op (telefonisch) contact op te nemen met ons bedrijf. Ook als er geen spoedgeval is en u ‘enkel’ onderhoud aan uw ketel wilt laten uitvoeren, kunt u bij ons terecht en maakt u eenvoudig een afspraak. 

Lekkage? Ga naar loodgieter-apeldoorn.nl

Ga naar loodgieter-apeldoorn.nl als u plotseling erachter komt dat u een lekkage heeft in uw woning of pand. Wij begrijpen bij loodgieter-apeldoorn.nl als geen ander dat lekkages enorm vervelend zijn. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend belangrijk om snel en efficiënt te handelen om ergere schade te voorkomen. In dat geval raden wij u aan om met spoed telefonisch contact met ons op te nemen zodat wij zo snel mogelijk naar u toe kunnen komen om het probleem aan te pakken. Door onze kennis en ervaring, weten wij met onze technieken de lekkage snel op te sporen zonder dat we de hele boel eerst af moeten breken. Met onze lekdetectie (door middel van onze thermografische camera) sporen wij de lekkage zo op – hierbij maakt het niet uit waar de lekkage zich bevindt. Er wordt gekeken naar warmteverschillen in het pand zodat er te herleiden is waar er warm water aan het lekken is uit de leidingen. Heeft u juist niet in uw woning een lekkage maar op het dak? Geen paniek! Door onze rookproef kunnen wij ook lekkages in het dak snel opsporen. Hierbij wordt er rook richting het dak geblazen. Je kunt dan zien waar de lucht naar buiten kan ontsnappen en op die manier kunnen wij opsporen waar er dus water naar binnen kan lopen via het dak. 

CV-Ketel

Naast spoed en lekkages kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud van uw CV-ketel. Doe dit het liefste 2 keer per jaar bij nieuwe ketels en bij oudere ketels ieder jaar eenmalig. Zo kan uw ketel zo lang mogelijk mee en houdt u ook goed rekening met uw eigen veiligheid zodat er geen koolmonoxide stiekem kan ontsnappen door achterstallig onderhoud.