Seed Search Service
Sport

Originele voetbalmedailles bestellen voor jouw toernooi

Nederland is al sinds 1875 een echt voetballand en de KNVB is zelfs een van de oudste sportbonden, opgericht in 1889 en vanaf 1904 aangesloten bij de FIFA. Dat zijn nog eens indrukwekkende feiten! En met meer dan 2600 clubs in Nederland is het niet verwonderlijk dat er ieder weekend wel ergens voetbalmedailles worden uitgereikt. Sta jij op het punt om een eigen toernooi te organiseren? Zorg er dan voor dat je de prijzen alvast geregeld hebt. Met deze tips betaal je nooit teveel en zorg je voor originele medailles en sportbekers.

Tip 1: verken je mogelijkheden

Met zoveel toernooien is er ook een enorm aanbod aan verschillende voetbalmedailles, sportbekers, kampioensschalen en andere prijzen. Aan jou de taak om passende prijzen te kiezen. Dat is onder andere afhankelijke van het budget maar ook van het soort toernooi dat je geeft. Bij een wedstrijd voor de junioren kun je voor iedereen een medaille bestellen voor het meedoen. Bij een afvalrace is een grote wisseltrofee een goed idee.

Tip 2: maak het persoonlijk

Een toernooi organiseer je onder andere om meer mensen aan je club te binden. Maak het daarom persoonlijk door medailles of sportbekers te bestellen die je zelf hebt gepersonaliseerd, bijvoorbeeld met het clublogo erop en een persoonlijke boodschap voor de winnaars. Zo krijg je een prijs die je met trots in de prijzenkast zet!

Tip 3: Kies voor een leverancier met een goede beoordeling

Het internet maakt het je leven als consument makkelijker. Dat geldt ook voor het bestellen van medailles. Kies voor een leverancier met goede reviews van zijn klanten. Wanneer er meerdere reviews zijn en het gros daarvan geeft een hoge beoordeling dan kun je erop vertrouwen dat je kwaliteit geleverd krijgt.

Ook voor andere sporten de geschikte prijzen

Misschien ben je toevallig op dit artikel gestuit omdat je een toernooi voor je hockey club of judo vereniging wilt organiseren. Geen probleem. Ook voor hockey medailles en andere sportprijzen vind je wat je zoekt bij een goede leverancier, zeker wanneer deze de productie in eigen beheer heeft. Organiseer je regelmatig een voetbal- of hockeytoernooi? Probeer dan een leuke staffelkorting te regelen voor regelmatige bestellingen.