Seed Search Service
Mode en Kleding

Welke stijl bij je TEVA slippers?

Voor een nonchalante look combineer je je Teva Original Universal Sport sandalen met jeans of een neutraal getinte broek voor een heldere en luchtige outfit. Voor de mannen zijn sandalen en oversized overhemden zonder knopen een onberispelijke zomerse combinatie, die de minimalistische sfeer verdubbelt. Voor de dames kan het echt niet mis gaan met je favoriete slobberige denim en katoenen t-shirt met sandalen, die perfect bij elkaar passen.

Helemaal wit is altijd een impactvolle look, maar het is fijn om witte sportschoenen in te ruilen voor frisse witte sandalen, wat 10x beter aanvoelt. Met hun rubberen zolen en bandjes van gerecycled plastic zijn Teva sandalen gemakkelijk schoon te vegen, zodat je zonder zorgen blekere tinten kunt dragen. We weten dat we de zomer zullen doorbrengen in een kleurenpalet van wit, beige en grijs, dat ons koel houdt met bijpassende sandalen

Stem de functie van Teva sandalen af op je outfit door ze te combineren met andere nuttige details zoals een trending vest. Deze monochrome outfit met een zware kleurknaller is een les in perfecte styling, die je een maximaal effect geeft en toch moeiteloos blijft. Een geheel zwarte outfit helpt je ook om je Teva sandalen tot in de lente- en herfstmaanden te dragen, door te voorkomen dat ze te zomers aanvoelen door hun functionele bouw uit te spelen.

Wie zei dat je Teva slippers niet voor een formele gelegenheid kunt dragen?! Oefen wat hoog-laag sport-luxe dressing door de functionele Teva Hurricane sandalen te combineren met een zachtere formele jurk zoals een zijden slip dress. Gepaard met eenvoudige gouden accessoires en een tasje heb je een perfecte formele outfit voor mensen die niet graag te vrouwelijk zijn, door een beetje edge aan de mix toe te voegen.