Seed Search Service
Home / Gardening

Tuinkas kopen?

Bent u op zoek naar een tuinkas voor in uw tuin? Buiten-Goed heeft tuinkassen voor u in alle soorten en maten, geschikt voor elke tuin! In ons assortiment hebben wij wel 1100 verschillende soorten tuinkassen, het zou wel erg vreemd zijn als er geen enkele tuinkas in zat die bij u en uw tuin past! Wij leveren tuinkassen van het merk Vitavia, maar ook hobbykassen van de bekende ACD en kweekkassen van Janssens zitten daar natuurlijk ook bij! Voor tuinkassen van uitzonderlijk hoogwaardige kwaliteit kunt u ook bij ons terecht, wij leveren ook tuinkassen van de top. Dit zijn de Arkoo tuinkassen, een beetje tuinliefhebber heeft van dit merk vast al veel gehoord. U hoeft natuurlijk niet voor de top te gaan, voor ieder budget hebben wij leveranciers die tuinkassen van diverse kwaliteit kunnen leveren. Wij staan ervoor om tuinkassen aan te bieden die een scherpe prijs hebben en zo snel mogelijk geleverd kunnen worden.

Een tuinkas voor actieprijzen

Op dit moment zijn er 42 tuinkassen in ons assortiment voor actieprijzen verkrijgbaar! Wacht maar niet te snel, de aanbieding kan al snel verlopen zijn! Bijvoorbeeld onze ACD hobbykas Intro grow Daisy. Deze bescheiden tuinkas is 193 x 195 cm voor de scherpe prijs van 649 euro! Deze tuinkas is zeer budgetvriendelijk en is gemaakt van aluminium. De tuinkas is in drie verschillende kleuren te verkrijgen en wordt compleet gratis geleverd met een schuifdeur en een dakraam. Een van de optionele componenten die verkrijgbaar zijn bij deze tuinkas is een funderingsprofiel, deze is dan van staal gegalvaniseerd. Ook kunt u bij deze tuinkas de automatische raamopener automapremium en afgewerkte schaduwdoek erbij bestellen, voor een completere uitvoering.

De Piccolo Prestige tuinkas

Een van onze andere tuinkassen die nu in de aanbieding is, is de ACD tuinkas Prestige Piccolo. Deze stijlvolle kas is nu maar liefst 1249 euro! Ook deze tuinkas is bescheiden in zijn afmetingen: 159 x 224 cm. Wat deze tuinkas van andere tuinkassen onderscheidt is de uitzonderlijke toevoeging aan de stijl van de tuin. Het klassieke design van de Piccolo tuinkas is moeilijk om te verbeteren, uw tuin zou er zeker beter van gaan uitzien!