Seed Search Service
Bloemen

Topkwaliteit bloemen afkomstig van een gespecialiseerde groothandel

Scandiflora is een groothandel in bloemen, planten en decoratiegroen. Zij bieden bloemisten en groothandels een uitstekende inkoopservice aan. Wanneer u graag mooie bloemen wilt kopen, kunt u altijd bij dit bedrijf terecht. Scandiflora is in 2014 opgericht, maar ze hebben meer dan 25 jaar ervaring in Scandinavië. Zij kunnen u een optimale service aanbieden, doordat ze de taal machtig zijn en de bloemen- en plantenmarkt door en door kennen. Daarnaast werken ze ook samen met verschillende partners zodat u te allen tijde verzekerd bent van de mooiste producten en een snelle en secure levering van uw bestelling. Bent u benieuwd naar wat deze groothandel voor u kan betekenen op het gebied van bloemen en planten? Lees dan snel verder!

Verschillende producten van topkwaliteit

Wanneer u als bloemist bloemen of planten wilt bestellen, is het essentieel dat de kwaliteit zo hoog mogelijk is. Bij deze groothandel kunt u bloemen, buitenlandse exoten, potplanten, tuinplanten en nog veel meer bestellen. Deze producten importeren ze uit verschillende landen in en buiten Europa. Zo halen ze ook bloemen uit Kenia en Colombia. Ze kopen iedere dag in bij de bloemenveilingen van FloraHolland in Nederland. Hierbij wordt natuurlijk gekeken naar de kwaliteit van de bloemen zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Het leveren van kwaliteit is voor deze specialist essentieel.

Geniet van optimale logistiek

Een ander aspect dat voor deze groothandel erg belangrijk is, is het snel leveren van de bloemen en planten. Hierbij zorgen ze ervoor dat de logistieke keten naadloos op elkaar aansluit en richten ze hun laadruimte zo optimaal mogelijk is. Hierdoor komt uw bestelling vaak binnen twee dagen aan. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de afstand die afgelegd moet worden. Het bestellen doet u eenvoudig in de webshop van deze specialist, waarvoor u vrijblijvend een inlogcode kunt aanvragen. Wanneer u nog geen klant van Scandiflora bent, kunt u dit doet door contact met hun op te nemen via hun website.