Seed Search Service
Image default
Electronica en Computers

Spacescooter kopen? Let dan op het volgende

Spacescooter kopen? Let dan op het volgende

Bij het kopen van een Spacescooter komt best veel kijken. De meeste kinderen gebruiken hem meerdere keren per week en zeker voor een aantal jaar. Nu wil je niet ieder jaar een nieuwe moeten kopen, daarom is het verstandig om in een keer te kiezen voor een model wat jarenlang mee kan gaan. Hierbij is het wel belangrijk dat het stuur te verstellen is qua hoogte. Kinderen kunnen immers als kool groeien. Het belangrijkste waar je op moet letten is het maximale draaggewicht. Er zijn modellen tot 60, 80 en 115 KG. Niet ieder kind weegt hetzelfde en als ze groeien dan gaan ze ook meer wegen. Daarom kiezen de meeste mensen voor 80 KG zodat hun kind er ook jaren mee vooruit kan. 

Daarnaast is een testrit ook echt aan te raden. Zo kunnen de kinderen ervaren hoe de besturing is en of dit bij hen past. Pas daarna ga je een beetje naar de specificaties kijken zodat ze zolang mogelijk zonder op te laden kunnen. Natuurlijk kun je na de testrit ook op internet onderzoek doen naar de reviews. Zo heb je zeker geen miskoop. Vaak zijn ze op het internet ook nog eens iets goedkoper, dus ook dat is een aanrader.

Tips voor het rijden met een spacescooter

Bij 5top hebben we een aantal tips voor mensen die nog niet bekend zijn met het rijden op een spacescooter. Zorg er altijd voor dat je met je sterkste been op de spacescooter stapt. Zo kun je namelijk het makkelijkst balans houden. Als je een stukje aan het rijden bent kun je meestal het lichtere been erachter plaatsen. Dit gaat een stuk makkelijker, maar bovendien is het ook een stuk veiliger. Als je fijn wil kunnen rijden is het belangrijk om zoveel mogelijk naar voren te leunen. Wanneer je het grootste gewicht aan de voorkant zet heb je vaak de beste grip en rij ervaring op deze apparaten.