Seed Search Service
Image default
Aanbiedingen

Outplacementbureau kiezen

Een winnaar is iemand… die zichzelf overwint.

Een coach kan net die steun en inzicht bieden om dat mogelijk te maken. De website Outplacementbureau Kiezen site brengt je met goede coaches in contact. Buiten je werk- en privésfeer, als je dat wilt, en op eigen voorwaarden.

Dilemma’s of problemen in je carrière, maar ook privé, komen steeds vaker voor in deze tijd van flexibilisering, hoge eisen en stress.

Even afstand nemen is soms hard nodig. Een coach helpt daarbij, spiegelt, stelt vragen en stimuleert.

Kies een van de coaches met jarenlange ervaring in eigen praktijk en/of bij gerenommeerde outplacementbureaus. E-mail haar of hem relevante informatie over je vraag of probleem. Binnen drie werkdagen krijg je een reactie van de coach of het outplacementbureau.

Daarna maak je verdere afspraken. Over wat aan de orde komt, het coachingtraject, (via e-mail, telefoon en/of face-to-face) en de vergoeding.

Tot de eerste kennismaking kost dit niets. U kunt op Outplacementbureau Kiezen rechtstreeks doorklikken naar de betreffende coaches en coaching bureaus.

Ook voor UWV-cliënten

Outplacementbureau Kiezen is er niet alleen voor mensen die geïnteresseerd zijn in outplacement of loopbaanadvies. De bureaus werken vaak ook voor het UWV.

Veel UWV-cliënten hebben recht op een re-integratie begeleiding. Jij ook? Dan heten de ervaren coaches/loopbaanbegeleiders van Outplacementbureau Kiezen je van harte welkom. Zij begeleiden ze je naar de baan die bij je past en duurzaam is.

De bureaus op Outplacementbureau Kiezen kenmerken zich door:

–      Individuele aanpak: je wensen en ideeën krijgen 100% aandacht. Geen massawerk.

–      Resultaatgericht: na een grondige voorbereiding leer je alles over netwerken en solliciteren.

–      Open: jij bepaalt waarin je je verder wilt bekwamen.

In een duidelijk traject leer je alles over jouw kwaliteiten, vaardigheden en talenten. Je eigen, permanente coach ondersteunt je, helpt je een netwerk opbouwen en succesvolle (sollicitatie)gesprekken voeren.

Kies via Outplacementbureau Kiezen zelf je coach, e-mail je situatie kort en krachtig. Daarna volgt een oriënterend gesprek waarin je nagaat of het ‘klikt’ en waarin de verdere aanpak van jouw individuele traject wordt besproken.